Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Clueless @Вымпел@
Normal Tactiek 1...24
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 34.3
average Schieten solid
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Tsariov rent richting de bal. Reszke verovert de bal door een tackle van achteren. Reszke geeft een hoge lob. Cioran is nu in balbezit. Cioran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dedikov rent richting de bal. Dedikov geeft een lange en hoge pass. Goncharov probeert de bal met de borst te controleren. Kusí is nu in balbezit. Kusí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Reszke verovert de bal door een tackle van achteren. Reszke met een sublieme pass. Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Cioran rent richting de bal. Cioran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pintilei verovert de bal door een tackle van achteren. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei met een sublieme pass. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Gutarskij rent richting de bal. Gutarskij geeft een hoge lob. Bodryagin heeft problemen om de bal te vangen. Reszke rent richting de bal. Reszke geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Dedikov onderschept slim de pass. Dedikov geeft een lange en hoge pass. Goncharov heeft problemen om de bal te vangen. Kusí onderschept slim de pass. Kusí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clueless - @Вымпел@ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clueless 73%, @Вымпел@ 27%.
FC Clueless - @Вымпел@ 0:1

51e minuut.
Tshovrebov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei passt de bal in één keer door. Cioran is nu in balbezit. Cioran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei met een sublieme pass. Reszke probeert naar een medespeler te passen. Kusí rent richting de bal. Kusí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clueless - @Вымпел@ 0:2

76e minuut.
Cioran rent richting de bal. Cioran met een sublieme pass. Tsariov is nu in balbezit. Reszke onderschept slim de pass. Reszke geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Goncharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncharov geeft een hoge lob. Kusí kan de bal niet met de borst controleren. Cioran rent richting de bal. Cioran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusí is nu in balbezit. Kusí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pintilei rent richting de bal. Pintilei passt de bal met de wreef. Cioran is nu in balbezit. Cioran draait met de bal, schiet en ... Gubajdullin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clueless 79%, @Вымпел@ 21%.
FC Clueless - @Вымпел@ 0:2