Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artem Susi
Normal Tactiek 12
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 49.9
slecht Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Klungelig pakt Kolozsvári de bal. Stoletov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári verovert de bal door een tackle van achteren. Kolozsvári schiet op doel. Ivahin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:1

8e minuut.
Popov heeft problemen om de bal te vangen. Moisescu onderschept slim de pass. Moisescu met een sublieme pass. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:2

10e minuut.
Szczotka probeert naar een medespeler te passen. Wojtowicz met een sublieme pass. Matev probeert naar een medespeler te passen. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Stoletov trapt de bal weg. Wojtowicz geeft een lange en hoge pass. Kolozsvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári schiet op doel. Ivahin bokst de bal weg.

17e minuut.
Wojtowicz is nu in balbezit. Edemskij rent richting de bal. Kolozsvári onderschept slim de pass. Kolozsvári schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stoletov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:3

19e minuut.
Matev met een sublieme pass. Stoletov rent richting de bal. Kolozsvári verovert de bal door een tackle van achteren. Kolozsvári schiet op doel. Ivahin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:4

20e minuut.
Szczotka verovert de bal door een tackle van achteren. Karev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karev met een sublieme pass. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:5

21e minuut.
Kapustin probeert naar een medespeler te passen. Karev probeert de bal met de borst te controleren. Vernik is nu in balbezit. Szczotka onderschept slim de pass. Szczotka schiet op doel. Ivahin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:6

24e minuut.
Szczotka geeft een lange en hoge pass. Wojtowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Kolozsvári de bal. Wojtowicz is nu in balbezit. Wojtowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:7

27e minuut.
Wojtowicz speelt de bal door. Kolozsvári is nu in balbezit. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka haalt uit met een fantastische trap. Ivahin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:8

31e minuut.
Szczotka verovert de bal door een tackle van achteren. Szczotka probeert naar een medespeler te passen. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ... Ivahin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:9

32e minuut.
Vygodskij is nu in balbezit. Szczotka onderschept slim de pass. Szczotka passt de bal met de wreef. Kolozsvári is nu in balbezit. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:10

34e minuut.
Edemskij rent richting de bal. Moisescu met een sublieme pass. Gonik probeert naar een medespeler te passen. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Ivahin trapt de bal weg van het doel. Wojtowicz kopt de bal weg. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vernik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtowicz met een snelle inworp. Szczotka rent richting de bal. Szczotka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gonik speelt de bal door. Edemskij rent richting de bal. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:11

41e minuut.
Kolozsvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári passt de bal zonder na te denken. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka haalt uit met een fantastische trap. Stoletov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vernik heeft problemen om de bal te vangen. Kolozsvári is nu in balbezit. Kolozsvári schiet op doel. Ivahin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:12

44e minuut.
Szczotka passt de bal in één keer door. Korotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári onderschept slim de pass. Kolozsvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artem 84%, Susi 16%.
Artem - Susi 0:13

50e minuut.
Ryabushkin probeert de bal aan de voet te houden. Moisescu rent richting de bal. Moisescu passt de bal zonder na te denken. Wojtowicz probeert naar een medespeler te passen. Matev geeft de bal voor. Ivahin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kolozsvári de bal. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:14

52e minuut.
Daar is Edemskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka passt de bal zonder na te denken. Kolozsvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Matev rent richting de bal. Matev geeft de bal voor. Daar is Stoletov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolozsvári is nu in balbezit. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ... Ivahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szczotka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vygodskij speelt de bal door. Kolozsvári is nu in balbezit. Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári verovert de bal door een tackle van achteren. Kolozsvári schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Moisescu passt de bal zonder na te denken. Gonik rent richting de bal. Gonik probeert naar een medespeler te passen. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:15

61e minuut.
Wojtowicz speelt de bal door. García Hernández geeft de bal voor. Szczotka kopt de bal weg. Wojtowicz heeft problemen om de bal te vangen. Wojtowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Matev rent richting de bal. Matev passt de bal zonder na te denken. Wojtowicz speelt de bal door. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka schiet op doel. Ivahin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:16

66e minuut.
Petrakov heeft problemen om de bal te vangen. Kapustin rent richting de bal. Szczotka verovert de bal door een tackle van achteren. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Matev probeert naar een medespeler te passen. Vygodskij is nu in balbezit. Wojtowicz speelt de bal door. Szczotka rent richting de bal. Szczotka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wojtowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtowicz speelt de bal door. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka haalt uit met een fantastische trap. Vernik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:17

75e minuut.
Stoletov rent richting de bal. Stoletov geeft een hoge lob. Kolozsvári probeert de bal aan de voet te houden. Gonik geeft de bal voor. Kolozsvári krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Kolozsvári de bal. Szczotka rent richting de bal. Daar is Szczotka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczotka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:18

80e minuut.
Ivahin speelt de bal door. Szczotka probeert de bal met de borst te controleren. Szczotka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kolozsvári de bal. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:19

83e minuut.
Karev heeft problemen om de bal te vangen. Karev probeert naar een medespeler te passen. Wojtowicz speelt de bal door. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap. Ivahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:20

84e minuut.
Edemskij is nu in balbezit. Kolozsvári onderschept slim de pass. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka draait met de bal, schiet en ... Ivahin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:21

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ivahin trapt de bal weg. Wojtowicz kopt de bal weg. Daar is Kolozsvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolozsvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Artem - Susi 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artem 84%, Susi 16%.
Artem - Susi 0:22