Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Maykop Istiqlal
Normal Tactiek 4-3-1-2
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 59
poor Schieten outstanding
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


2e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Grishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe schiet op doel. Pshenichnikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:1

3e minuut.
Güneştepe passt de bal met de wreef. Peryt rent richting de bal. Peryt passt de bal zonder na te denken. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:2

4e minuut.
Daar is Kuluberdiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makarov is nu in balbezit. Öymen onderschept slim de pass. Öymen haalt uit met een fantastische trap. Pshenichnikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:3

6e minuut.
Menicozzi probeert naar een medespeler te passen. Öymen heeft problemen om de bal te vangen. Öymen probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:4

9e minuut.
Grishin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peryt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sima geeft een lange en hoge pass. Lepesha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menicozzi rent richting de bal. Menicozzi geeft een hoge lob. Güneştepe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Peryt geeft een lange en hoge pass. Öymen rent richting de bal. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:5

15e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe passt de bal in één keer door. Öymen is nu in balbezit. Öymen haalt uit met een fantastische trap. Pshenichnikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:6

17e minuut.
Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Pshenichnikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:7

18e minuut.
Peryt probeert naar een medespeler te passen. Menicozzi geeft de bal voor. Klungelig pakt Grishin de bal. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen draait met de bal, schiet en ... Pshenichnikov bokst de bal weg. Öymen is nu in balbezit. Öymen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:8

21e minuut.
Öymen onderschept slim de pass. Stukashov bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen verovert de bal door een tackle van achteren. Öymen heeft problemen om de bal te vangen. Öymen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Menicozzi onderschept slim de pass. Menicozzi passt de bal met de wreef. Öymen rent richting de bal. Öymen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:9

26e minuut.
Menicozzi controleert de bal met de borst. Menicozzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Öymen de bal. Öymen schiet op doel. Grishin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pshenichnikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:10

28e minuut.
Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Öymen de bal. Öymen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grishin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:11

30e minuut.
Klungelig pakt Shchekoldin de bal. Güneştepe onderschept slim de pass. Güneştepe met een sublieme pass. Öymen kan de bal niet met de borst controleren. Öymen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Güneştepe de bal. Bulatov is nu in balbezit. Peryt verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Peryt rent richting de bal. Peryt passt de bal met de wreef. Daar is Stukashov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öymen rent richting de bal. Öymen draait met de bal, schiet en ... Pshenichnikov bokst de bal weg. Grishin is nu in balbezit. Öymen onderschept slim de pass. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:12

43e minuut.
Sima verovert de bal door een tackle van achteren. Sima speelt de bal door. Öymen rent richting de bal. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel. Pshenichnikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Maykop 81%, Istiqlal 19%.
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:12

55e minuut.
Lepesha bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicozzi onderschept slim de pass. Öymen is nu in balbezit. Öymen schiet op doel. Pshenichnikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:13

58e minuut.
Öymen is nu in balbezit. Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Peryt speelt de bal door. Daar is Öymen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öymen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:14

59e minuut.
Verba met de inworp. Peryt rent richting de bal. Peryt passt de bal in één keer door. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen draait met de bal, schiet en ... Pshenichnikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Peryt passt de bal in één keer door. Menicozzi speelt de bal door. Daar is Öymen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pshenichnikov trapt de bal weg van het doel. Peryt kopt de bal weg. Daar is Grishin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öymen is nu in balbezit. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Pshenichnikov trapt de bal weg. Peryt kopt de bal weg. Klungelig pakt Güneştepe de bal. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:15

66e minuut.
Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe met een sublieme pass. Peryt met een sublieme pass. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:16

69e minuut.
Peryt kopt de bal weg. Klungelig pakt Güneştepe de bal. Grishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe schiet op doel. Pshenichnikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Verba probeert naar een medespeler te passen. Peryt is nu in balbezit. Peryt passt de bal zonder na te denken. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Verba passt de bal met de wreef. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt probeert naar een medespeler te passen. Öymen rent richting de bal. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:17

80e minuut.
Peryt kopt de bal weg. Kuluberdiev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güneştepe. Güneştepe krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Menicozzi rent richting de bal. Menicozzi passt de bal zonder na te denken. Öymen rent richting de bal. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Pshenichnikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peryt met de inworp. Verba geeft een lange en hoge pass. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:18

87e minuut.
Peryt verovert de bal door een tackle van achteren. Peryt passt de bal zonder na te denken. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Pshenichnikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:19

89e minuut.
Inworp. Bulatov met een snelle inworp. Güneştepe met een sublieme pass. Öymen rent richting de bal. Öymen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Maykop 79%, Istiqlal 21%.
Dynamo Maykop - Istiqlal 0:20