Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morskije Politsejskije WernblooM brothers
Normal Tactiek 7-8
33% Balbezit 67%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 53.7
zwak Schieten solide
zwak Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Pimenov de bal. Ryzhov met een sublieme pass. Shchelkunov kan de bal niet met de borst controleren. Shchelkunov draait met de bal, schiet en ... Lebzyak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ryzhov met een sublieme pass. Isaev heeft problemen om de bal te vangen. Isaev probeert naar een medespeler te passen. Shchelkunov heeft problemen om de bal te vangen. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:1

6e minuut.
Ryzhov probeert naar een medespeler te passen. Pimenov is nu in balbezit. Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov geeft een hoge lob. Shchelkunov maakt een snoekduik en kopt de bal. Nikiforov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Isaev speelt de bal door. Lebzyak is nu in balbezit. Shchelkunov onderschept slim de pass. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:2

10e minuut.
Grześkowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isaev rent richting de bal. Isaev geeft de bal voor. Klungelig pakt Shchelkunov de bal. Shchelkunov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Isaev speelt de bal door. Shchelkunov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pimenov de bal. Pimenov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ivanishev de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Isaev neemt de hoekschop. Pimenov kopt de bal weg. Shchelkunov probeert de bal aan de voet te houden. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap. Lebzyak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Isaev zal de hoekschop nemen. Shchelkunov krijgt zijn hoofd ertegen. Nikiforov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:3

15e minuut.
Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev passt de bal zonder na te denken. Lebzyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchelkunov onderschept slim de pass. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:4

19e minuut.
Inworp. Parshin met een snelle inworp. Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov geeft de bal voor. Pimenov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ryzhov kopt de bal weg. Parshin is nu in balbezit. Parshin passt de bal met de wreef. Pimenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Parshin kopt de bal weg. Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov passt de bal zonder na te denken. Pimenov is nu in balbezit. Pimenov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Pimenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grześkowiak met een sublieme pass. Ryzhov is nu in balbezit. Pimenov is nu in balbezit. Pimenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:5

27e minuut.
Klungelig pakt Isaev de bal. Isaev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shchelkunov de bal. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap. Nikiforov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Doeltrap. Nikiforov met een harde bal richting middenveld. Isaev kopt de bal weg. Pimenov is nu in balbezit. Pimenov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Isaev neemt de hoekschop. Pimenov kopt de bal weg. Ryzhov rent richting de bal. Ryzhov haalt uit met een fantastische trap. Nikiforov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Shchelkunov geeft de bal voor. Ivanin heeft problemen om de bal te vangen. Pimenov rent richting de bal. Pimenov draait met de bal, schiet en ... Nikiforov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ryzhov speelt de bal door. Shchelkunov rent richting de bal. Shchelkunov passt de bal met de wreef. Pimenov is nu in balbezit. Pimenov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:6

41e minuut.
Klungelig pakt Pimenov de bal. Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov passt de bal zonder na te denken. Pimenov rent richting de bal. Pimenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:7

45e minuut.
Daar is Ryzhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryzhov passt de bal in één keer door. Shchelkunov is nu in balbezit. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap. Nikiforov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morskije Politsejskije 90%, WernblooM brothers 10%.
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:8

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grześkowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev geeft een hoge lob. Shchelkunov springt en kopt de bal. Nikiforov bokst de bal weg.

49e minuut.
Pimenov heeft problemen om de bal te vangen. Grześkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grześkowiak passt de bal in één keer door. Shchelkunov rent richting de bal. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:9

51e minuut.
Isaev geeft een hoge lob. Nikiforov met een sublieme pass. Krutikov kopt de bal weg. Pimenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Parshin is nu in balbezit. Parshin passt de bal in één keer door. Shchelkunov is nu in balbezit. Shchelkunov geeft een hoge lob. Pimenov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pimenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenov geeft de bal voor. Shchelkunov probeert de bal met de borst te controleren. Shchelkunov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:10

57e minuut.
Pimenov is nu in balbezit. Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov passt de bal met de wreef. Shchelkunov rent richting de bal. Shchelkunov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:11

61e minuut.
Isaev rent richting de bal. Isaev passt de bal met de wreef. Ryzhov probeert naar een medespeler te passen. Pimenov heeft problemen om de bal te vangen. Pimenov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov probeert naar een medespeler te passen. Shchelkunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lebzyak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:12

64e minuut.
Pimenov rent richting de bal. Pimenov passt de bal zonder na te denken. Ryzhov speelt de bal door. Shchelkunov rent richting de bal. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:13

68e minuut.
Pimenov is nu in balbezit. Isaev geeft een hoge lob. Shchelkunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchelkunov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Pimenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanishev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pimenov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivanishev speelt de bal door. Pimenov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:14

73e minuut.
Parshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parshin geeft een hoge lob. Grześkowiak kopt de bal weg. Pimenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nigmatullin is nu in balbezit. Nigmatullin probeert naar een medespeler te passen. Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft een hoge lob. Shchelkunov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tkachenko speelt de bal door. Krutikov probeert naar een medespeler te passen. Pimenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Isaev passt de bal in één keer door. Shchelkunov met een sublieme pass. Pimenov heeft problemen om de bal te vangen. Shchelkunov rent richting de bal. Shchelkunov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:15

79e minuut.
Sisyaev heeft problemen om de bal te vangen. Shchelkunov onderschept slim de pass. Shchelkunov speelt de bal door. Pimenov rent richting de bal. Pimenov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Parshin passt de bal met de wreef. Shchelkunov is nu in balbezit. Shchelkunov passt de bal in één keer door. Pimenov rent richting de bal. Pimenov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Krutikov rent richting de bal. Krutikov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pimenov de bal. Pimenov haalt uit met een fantastische trap. Nikiforov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:16

86e minuut.
Tkachenko met een sublieme pass. Chekhov rent richting de bal. Parshin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parshin krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Pimenov rent richting de bal. Ryzhov speelt de bal door. Klungelig pakt Shchelkunov de bal. Shchelkunov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:17

90e minuut.
Ryzhov met een sublieme pass. Pimenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov rent richting de bal. Pimenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenov schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morskije Politsejskije 81%, WernblooM brothers 19%.
Morskije Politsejskije - WernblooM brothers 0:17