Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harahoristyje Vorony ФК Звезда
Normal Tactiek Pressure
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 53.4
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Leone is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tshovrebov. Leone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drejan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Badowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Osa onderschept slim de pass. Osa met een sublieme pass. Badowski rent richting de bal. Badowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Drejan met een sublieme pass. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone passt de bal in één keer door. Badowski rent richting de bal. Badowski draait met de bal, schiet en ... Zhigalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Badowski rent richting de bal. Badowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:1

9e minuut.
Olenikov rent richting de bal. Osa onderschept slim de pass. Osa met een sublieme pass. Leone rent richting de bal. Leone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Drejan kopt de bal weg. Badowski is nu in balbezit. Badowski passt de bal in één keer door. Fontana rent richting de bal. Fontana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:2

13e minuut.
Calizzi is nu in balbezit. Fontana rent richting de bal. Calizzi speelt de bal door. Badowski rent richting de bal. Badowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Badowski passt de bal met de wreef. Łasocha rent richting de bal. Łasocha passt de bal met de wreef. Leone is nu in balbezit. Leone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Badowski de bal. Badowski passt de bal met de wreef. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:3

20e minuut.
Tshovrebov is nu in balbezit. Leone onderschept slim de pass. Leone geeft een hoge lob. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:4

27e minuut.
Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczkowski passt de bal in één keer door. Łasocha is nu in balbezit. Łasocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:5

29e minuut.
Daar is Fontana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calizzi speelt de bal door. Badowski is nu in balbezit. Leone is nu in balbezit. Leone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pulga geeft de bal voor. Sirkhaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calizzi geeft de bal voor. Badowski krijgt zijn hoofd ertegen. Zhigalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshavin rent richting de bal. Fontana verovert de bal door een tackle van achteren. Badowski rent richting de bal. Badowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:6

38e minuut.
Mostovoj passt de bal in één keer door. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone passt de bal met de wreef. Fontana is nu in balbezit. Fontana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zhigalov trapt de bal weg van het doel. Drejan rent richting de bal. Drejan geeft een lange en hoge pass. Fontana rent richting de bal. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pulga met een sublieme pass. Fontana rent richting de bal. Fontana probeert naar een medespeler te passen. Badowski rent richting de bal. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:7

43e minuut.
Kukuev geeft een lange en hoge pass. Kaplun rent richting de bal. Calizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Calizzi geeft een hoge lob. Badowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zhigalov trapt de bal weg. Łasocha kopt de bal weg. Daar is Fontana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badowski rent richting de bal. Badowski draait met de bal, schiet en ... Zhigalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:8

45e minuut.
Calizzi speelt de bal door. Fontana rent richting de bal. Fontana passt de bal zonder na te denken. Badowski rent richting de bal. Badowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harahoristyje Vorony 85%, ФК Звезда 15%.
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:9

47e minuut.
Fontana is nu in balbezit. Calizzi speelt de bal door. Łasocha geeft de bal voor. Leone rent richting de bal. Leone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Calizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calizzi geeft de bal voor. Leone krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:10

49e minuut.
Drejan met een snelle inworp. Osa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fontana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leone is nu in balbezit. Leone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Calizzi passt de bal met de wreef. Łasocha is nu in balbezit. Łasocha speelt de bal door. Badowski is nu in balbezit. Badowski draait met de bal, schiet en ... Zhigalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kukuev geeft een hoge lob. Łasocha probeert de bal met de borst te controleren. Łasocha met een sublieme pass. Leone is nu in balbezit. Leone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Arshavin geeft een lange en hoge pass. Calizzi rent richting de bal. Calizzi geeft een hoge lob. Leone heeft problemen om de bal te vangen. Leone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:11

56e minuut.
Romantsev met een sublieme pass. Olenikov rent richting de bal. Olenikov passt de bal zonder na te denken. Badowski is nu in balbezit. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Zhigalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leone rent richting de bal. Leone geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Pulga verovert de bal door een tackle van achteren. Pulga geeft een lange en hoge pass. Badowski rent richting de bal. Badowski schiet op doel. Zhigalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Calizzi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arshavin de bal. Badowski rent richting de bal. Badowski draait met de bal, schiet en ... Zhigalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:12

64e minuut.
Maczkowski probeert naar een medespeler te passen. Fontana is nu in balbezit. Fontana passt de bal in één keer door. Badowski rent richting de bal. Badowski draait met de bal, schiet en ... Zhigalov bokst de bal weg. Leone rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:13

67e minuut.
Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan geeft de bal voor. Kaplun heeft problemen om de bal te vangen. Fontana is nu in balbezit. Fontana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:14

69e minuut.
Leone is nu in balbezit. Mostovoj is nu in balbezit. Maczkowski geeft de bal voor. Badowski is nu in balbezit. Badowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha is nu in balbezit. Fontana rent richting de bal. Badowski is nu in balbezit. Badowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana draait met de bal, schiet en ... Zhigalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:15

75e minuut.
Mostovoj rent richting de bal. Mostovoj speelt de bal door. Kaplun is nu in balbezit. Badowski onderschept slim de pass. Badowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:16

79e minuut.
Fontana probeert de bal met de borst te controleren. Calizzi is nu in balbezit. Calizzi geeft een lange en hoge pass. Leone heeft problemen om de bal te vangen. Leone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Zhigalov probeert naar een medespeler te passen. Leone kopt de bal weg. Badowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badowski draait met de bal, schiet en ... Zhigalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:17

81e minuut.
Klungelig pakt Barbos de bal. Badowski onderschept slim de pass. Badowski passt de bal in één keer door. Fontana heeft problemen om de bal te vangen. Fontana schiet op doel. Zhigalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:18

85e minuut.
Leone is nu in balbezit. Mostovoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone onderschept slim de pass. Leone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fontana kopt de bal weg. Calizzi is nu in balbezit. Calizzi passt de bal zonder na te denken. Daar is Badowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:19

90e minuut.
Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha passt de bal in één keer door. Arshavin verovert de bal door een tackle van achteren. Leone is nu in balbezit. Leone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harahoristyje Vorony 79%, ФК Звезда 21%.
Harahoristyje Vorony - ФК Звезда 0:19