Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iduschije Tsari Gladiator Spartak
Normal Tactiek Optimas
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 51
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Perevalov met een sublieme pass. Akbash is nu in balbezit. Akbash passt de bal met de wreef. Uev rent richting de bal. Uev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:1

4e minuut.
Prokopenko probeert naar een medespeler te passen. Uev rent richting de bal. Akbash is nu in balbezit. Akbash haalt uit met een fantastische trap. Semionov probeert de bal aan de voet te houden. Isinbaev bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zhideev is nu in balbezit. Zapadov onderschept slim de pass. Zapadov passt de bal in één keer door. Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prokopenko met een snelle inworp. Uev geeft een lange en hoge pass. Akbash is nu in balbezit. Akbash schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kanischev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapadov onderschept slim de pass. Uev rent richting de bal. Uev schiet op doel. Isinbaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:2

17e minuut.
Plotzenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev verovert de bal door een tackle van achteren. Uev passt de bal in één keer door. Akbash rent richting de bal. Akbash haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Uev rent richting de bal. Uev passt de bal in één keer door. Akbash bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbash haalt uit met een fantastische trap. Isinbaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:3

19e minuut.
Uev probeert naar een medespeler te passen. Akbash rent richting de bal. Uev is nu in balbezit. Daar is Uev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:4

25e minuut.
Uev geeft de bal voor. Klungelig pakt Semionov de bal. Akbash bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbash draait met de bal, schiet en ... Isinbaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:5

31e minuut.
Uev is nu in balbezit. Uev geeft de bal voor. Daar is Semionov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:6

35e minuut.
Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko geeft de bal voor. Klungelig pakt Zaderishchenko de bal. Uev is nu in balbezit. Uev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Prokopenko is nu in balbezit. Uev is nu in balbezit. Uev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Blohin de bal onder controle te krijgen. Akbash maakt een snoekduik en kopt de bal. Isinbaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Prokopenko rent richting de bal. Uev is nu in balbezit. Blohin rent richting de bal. Uev verovert de bal door een tackle van achteren. Uev haalt uit met een fantastische trap. Isinbaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:7

42e minuut.
Zapadov passt de bal met de wreef. Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko passt de bal in één keer door. Uev is nu in balbezit. Uev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Uev rent richting de bal. Uev met een sublieme pass. Akbash heeft problemen om de bal te vangen. Akbash draait met de bal, schiet en ... Isinbaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iduschije Tsari 74%, Gladiator Spartak 26%.
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:8

46e minuut.
Zaderishchenko geeft de bal voor. Inworp. Bovtalo met de inworp. Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Blohin trapt de bal weg. Zhideev kopt de bal weg. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zapadov met een sublieme pass. Uev is nu in balbezit. Blohin is nu in balbezit. Uev onderschept slim de pass. Uev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:9

55e minuut.
Prokopenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Uev de bal. Uev passt de bal zonder na te denken. Akbash rent richting de bal. Akbash draait met de bal, schiet en ... Isinbaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Semionov de bal. Blohin rent richting de bal. Uev onderschept slim de pass. Uev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:10

57e minuut.
Zapadov is nu in balbezit. Zapadov geeft een hoge lob. Akbash is nu in balbezit. Akbash schiet op doel. Isinbaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:11

59e minuut.
Zaderishchenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanischev rent richting de bal. Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev is nu in balbezit. Uev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:12

61e minuut.
Akbash rent richting de bal. Akbash geeft de bal voor. Uev is nu in balbezit. Uev draait met de bal, schiet en ... Isinbaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:13

67e minuut.
Prokopenko passt de bal met de wreef. Semionov is nu in balbezit. Uev verovert de bal door een tackle van achteren. Akbash rent richting de bal. Akbash haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Akbash heeft problemen om de bal te vangen. Akbash speelt de bal door. Uev is nu in balbezit. Uev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:14

73e minuut.
Voldyrev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zavaliy met een snelle inworp. Akbash rent richting de bal. Akbash geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zavaliy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Akbash de bal. Akbash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tkachenko kopt de bal weg. Akbash met een sublieme pass. Uev rent richting de bal. Uev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:15

77e minuut.
Zhideev bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbash verovert de bal door een tackle van achteren. Akbash geeft een lange en hoge pass. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:16

80e minuut.
Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko passt de bal in één keer door. Uev rent richting de bal. Uev draait met de bal, schiet en ... Isinbaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:17

86e minuut.
Zhideev is nu in balbezit. Shmarov verovert de bal door een tackle van achteren. Shmarov geeft de bal voor. Uev rent richting de bal. Uev haalt uit met een fantastische trap. Isinbaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:18

88e minuut.
Akbash met een sublieme pass. Zavaliy rent richting de bal. Zavaliy geeft de bal voor. Uev rent richting de bal. Uev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iduschije Tsari 82%, Gladiator Spartak 18%.
Iduschije Tsari - Gladiator Spartak 0:19