Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iduschije Poganki Охта
Normal Tactiek my
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 52.7
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Boissier rent richting de bal. Boissier passt de bal in één keer door. Lamoral rent richting de bal. Lamoral haalt uit met een fantastische trap. Zhabinskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:1

3e minuut.
Pongor passt de bal met de wreef. Anglada rent richting de bal. Anglada passt de bal zonder na te denken. Boissier is nu in balbezit. Boissier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:2

8e minuut.
Vorlický geeft de bal voor. Lamoral rent richting de bal. Anglada is nu in balbezit. Anglada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:3

10e minuut.
Bălănescu onderschept slim de pass. Bălănescu speelt de bal door. Vorlický probeert naar een medespeler te passen. Lamoral rent richting de bal. Lamoral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:4

12e minuut.
Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Boissier rent richting de bal. Vorlický speelt de bal door. Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamoral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:5

13e minuut.
Proper is nu in balbezit. Vorlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorlický passt de bal met de wreef. Boissier is nu in balbezit. Boissier draait met de bal, schiet en ... Zhabinskij bokst de bal weg. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vorlický kopt de bal weg. Lamoral probeert de bal met de borst te controleren. Boissier rent richting de bal. Lamoral rent richting de bal. Lamoral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Southgate probeert naar een medespeler te passen. Anglada met een sublieme pass. Vorlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorlický geeft een lange en hoge pass. Lamoral krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:6

20e minuut.
Anglada passt de bal zonder na te denken. Lamoral is nu in balbezit. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamoral rent richting de bal. Lamoral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:7

22e minuut.
Inworp. Bălănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier schiet op doel. Zhabinskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:8

23e minuut.
Pongor probeert de bal met de borst te controleren. Pongor passt de bal in één keer door. Anglada speelt de bal door. Boissier is nu in balbezit. Boissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:9

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zhabinskij trapt de bal weg. Bălănescu kopt de bal weg. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lamoral is nu in balbezit. Lamoral schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Proper speelt de bal door. Klungelig pakt Bălănescu de bal. Bălănescu geeft een hoge lob. Lamoral rent richting de bal. Lamoral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Boissier onderschept slim de pass. Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:10

32e minuut.
Boissier verovert de bal door een tackle van achteren. Boissier passt de bal in één keer door. Vorlický probeert naar een medespeler te passen. Lamoral rent richting de bal. Lamoral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:11

37e minuut.
Boissier is nu in balbezit. Boissier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lamoral de bal. Lamoral draait met de bal, schiet en ... Zhabinskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:12

40e minuut.
Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Papashvili de bal onder controle te krijgen. Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zhdanov is nu in balbezit. Pongor onderschept slim de pass. Pongor geeft een lange en hoge pass. Boissier rent richting de bal. Boissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:13

43e minuut.
Yudenich is nu in balbezit. Boissier onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lamoral de bal. Boissier rent richting de bal. Boissier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamoral speelt de bal door. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:14

45e minuut.
Lamoral passt de bal in één keer door. Anglada rent richting de bal. Anglada geeft een hoge lob. Daar is Boissier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boissier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iduschije Poganki 86%, Охта 14%.
Iduschije Poganki - Охта 0:15

47e minuut.
Pongor met een sublieme pass. Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Anglada bereikt de bal nog maar net als eerste. Anglada schiet op doel. Zhabinskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:16

48e minuut.
Lamoral verovert de bal door een tackle van achteren. Lamoral passt de bal in één keer door. Daar is Anglada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pongor is nu in balbezit. Pongor geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boissier rent richting de bal. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:17

49e minuut.
Anglada probeert naar een medespeler te passen. Vorlický met een sublieme pass. Daar is Boissier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamoral is nu in balbezit. Lamoral schiet op doel. Zhabinskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boissier is nu in balbezit. Boissier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Lamoral de bal. Anglada rent richting de bal. Anglada passt de bal in één keer door. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Papashvili de bal. Lamoral is nu in balbezit. Anglada is nu in balbezit. Anglada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:18

55e minuut.
Kalapotharakos geeft een hoge lob. Inworp. Pupko met een snelle inworp. Yudenich is nu in balbezit. Yudenich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Vorlický passt de bal met de wreef. Boissier is nu in balbezit. Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamoral draait met de bal, schiet en ... Zhabinskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:19

57e minuut.
Kalapotharakos neemt vlug de vrije trap. Tshovrebov heeft problemen om de bal te vangen. Lamoral rent richting de bal. Klungelig pakt Boissier de bal. Boissier haalt uit met een fantastische trap. Zhabinskij bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Anglada rent richting de bal. Anglada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:20

62e minuut.
Anglada passt de bal in één keer door. Vorlický met een sublieme pass. Boissier rent richting de bal. Boissier draait met de bal, schiet en ... Zhabinskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:21

63e minuut.
Pongor rent richting de bal. Pongor passt de bal met de wreef. Anglada probeert naar een medespeler te passen. Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamoral draait met de bal, schiet en ... Zhabinskij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:22

66e minuut.
Vorlický passt de bal zonder na te denken. Boissier is nu in balbezit. Boissier passt de bal zonder na te denken. Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamoral haalt uit met een fantastische trap. Zhabinskij bokst de bal weg. Daar is Anglada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anglada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:23

70e minuut.
Zhabinskij geeft de bal voor. Pongor kopt de bal weg. Daar is Lamoral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamoral schiet op doel. Zhabinskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:24

72e minuut.
Boissier is nu in balbezit. Lamoral is nu in balbezit. Boissier is nu in balbezit. Boissier draait met de bal, schiet en ... Lamoral probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Anglada neemt de hoekschop. Vorlický kopt de bal weg. Daar is Lamoral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:25

76e minuut.
Vorlický speelt de bal door. Papashvili rent richting de bal. Boissier verovert de bal door een tackle van achteren. Boissier schiet op doel. Zhabinskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:26

76e minuut.
Pongor is nu in balbezit. Pongor speelt de bal door. Anglada is nu in balbezit. Anglada geeft een hoge lob. Daar is Papashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:27

78e minuut.
Vorlický probeert naar een medespeler te passen. Pongor rent richting de bal. Pongor passt de bal in één keer door. Lamoral rent richting de bal. Lamoral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:28

79e minuut.
Lamoral passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anglada de bal. Anglada geeft een lange en hoge pass. Boissier rent richting de bal. Boissier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zhdanov kopt de bal weg. Inworp. Pongor met de inworp. Anglada geeft een lange en hoge pass. Boissier maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Boissier de bal. Lamoral is nu in balbezit. Lamoral haalt uit met een fantastische trap. Zhabinskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:29

84e minuut.
Anglada is nu in balbezit. Anglada geeft de bal voor. Papashvili probeert de bal met de borst te controleren. Lamoral rent richting de bal. Lamoral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iduschije Poganki - Охта 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iduschije Poganki 88%, Охта 12%.
Iduschije Poganki - Охта 0:30