Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bedolagi Труд Воронеж
Normal Tactiek wernbloom
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 61
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 56.4
slecht Schieten formidabel
slecht Passen formidabel
hopeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Gómez Parra rent richting de bal. Gómez Parra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shevchuk de bal onder controle te krijgen. Stoilov rent richting de bal. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Gómez Parra onderschept slim de pass. Gómez Parra passt de bal in één keer door. Stoilov rent richting de bal. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:1

6e minuut.
Antunes neemt de hoekschop. Saraoja kan de bal niet met de borst controleren. Saraoja speelt de bal door. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov schiet op doel. Zajka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal met de wreef. Daar is Vahabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Zajka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:2

7e minuut.
Antunes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vries komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Kopaev met een sublieme pass. Saraoja rent richting de bal. Saraoja geeft een lange en hoge pass. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Saraoja kopt de bal weg. Daar is Vahabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov verovert de bal door een tackle van achteren. Vahabov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zajka trapt de bal weg van het doel. Vries kopt de bal weg. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:3

11e minuut.
Abashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Polygerinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Polygerinos met een sublieme pass. Klungelig pakt Vahabov de bal. Vahabov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Stoilov speelt de bal door. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov schiet op doel. Zajka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:4

16e minuut.
Vahabov heeft problemen om de bal te vangen. Vahabov speelt de bal door. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Zalomov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saraoja zal de hoekschop nemen. Stoilov krijgt zijn hoofd ertegen. Zajka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vahabov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:5

17e minuut.
Saraoja speelt de bal door. Stoilov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Shevchuk ... Strafschop! Stoilov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vahabov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:6

19e minuut.
Zalomov geeft de bal voor. Kopaev kopt de bal weg. Gómez Parra geeft de bal voor. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:7

21e minuut.
Galkin controleert de bal met de borst. Kopaev rent richting de bal. Gómez Parra speelt de bal door. Stoilov controleert de bal met de borst. Stoilov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gómez Parra rent richting de bal. Gómez Parra passt de bal zonder na te denken. Saraoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraoja geeft een lange en hoge pass. Vahabov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zajka neemt vlug de vrije trap. Vries kopt de bal weg. Sirakov probeert de bal met de borst te controleren. Vahabov rent richting de bal. Vahabov geeft een hoge lob. Zajka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:8

28e minuut.
Vahabov onderschept slim de pass. Zalomov is nu in balbezit. Vahabov onderschept slim de pass. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Zajka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:9

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saraoja met de inworp. Vries heeft problemen om de bal te vangen. Vries geeft een hoge lob. Vahabov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zajka trapt de bal weg. Vries kopt de bal weg. Vahabov is nu in balbezit. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Zajka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gómez Parra kopt de bal weg. Saraoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraoja geeft een lange en hoge pass. Vahabov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:10

34e minuut.
Valentinov probeert de bal aan de voet te houden. Gómez Parra speelt de bal door. Stoilov rent richting de bal. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Zajka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Sirakov de bal. Vries speelt de bal door. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Zajka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:11

37e minuut.
Daar is Ivin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Saraoja met een sublieme pass. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Parra rent richting de bal. Gómez Parra geeft de bal voor. Zalomov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:12

42e minuut.
Gómez Parra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vahabov kopt de bal weg. Stoilov rent richting de bal. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Shevchuk probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Saraoja neemt de hoekschop. Vahabov krijgt zijn hoofd ertegen. Zalomov kopt de bal weg. Vahabov rent richting de bal. Vahabov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zajka trapt de bal weg. Vries probeert naar een medespeler te passen. Gómez Parra probeert naar een medespeler te passen. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bedolagi 83%, Труд Воронеж 17%.
Bedolagi - Труд Воронеж 0:13

49e minuut.
Saraoja probeert naar een medespeler te passen. Stoilov heeft problemen om de bal te vangen. Stoilov speelt de bal door. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov schiet op doel. Paal! Zajka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vahabov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:14

51e minuut.
Valentinov heeft problemen om de bal te vangen. Stoilov rent richting de bal. Stoilov speelt de bal door. Klungelig pakt Vahabov de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zajka trapt de bal weg. Saraoja kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoilov de bal. Stoilov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Shevchuk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:15

56e minuut.
Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov geeft een lange en hoge pass. Daar is Gómez Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Vozzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenov verovert de bal door een tackle van achteren. Pimenov probeert naar een medespeler te passen. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Zajka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:16

59e minuut.
Daar is Vahabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov is nu in balbezit. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gómez Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Parra passt de bal met de wreef. Saraoja rent richting de bal. Saraoja geeft een hoge lob. Vahabov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoilov rent richting de bal. Stoilov schiet op doel. Zajka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pimenov met een sublieme pass. Daar is Gómez Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Parra met een sublieme pass. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:17

66e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. Saraoja is nu in balbezit. Saraoja met een sublieme pass. Klungelig pakt Stoilov de bal. Stoilov schiet op doel. Zajka bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pimenov probeert naar een medespeler te passen. Vries rent richting de bal. Vries met een sublieme pass. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zajka probeert wanhopig de bal te grijpen. Vries is nu in balbezit. Vahabov is nu in balbezit. Vries rent richting de bal. Vries haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:18

73e minuut.
Doeltrap. Zajka met een harde bal richting middenveld. Vries heeft problemen om de bal te vangen. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:19

74e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft een hoge lob. Vahabov controleert de bal met de borst. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Zajka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:20

77e minuut.
Vries rent richting de bal. Vries passt de bal met de wreef. Gómez Parra met een sublieme pass. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:21

78e minuut.
Sirakov geeft een hoge lob. Gómez Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Parra passt de bal zonder na te denken. Stoilov rent richting de bal. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:22

79e minuut.
Igonin rent richting de bal. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonin is nu in balbezit. Vahabov rent richting de bal. Vahabov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gómez Parra met een sublieme pass. Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal met de wreef. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Gómez Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Parra geeft de bal voor. Vahabov kopt de bal weg. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Zajka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Igonin rent richting de bal. Vries rent richting de bal. Vries geeft een hoge lob. Stoilov rent richting de bal. Stoilov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Vahabov rent richting de bal. Stoilov rent richting de bal. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Труд Воронеж 0:23

88e minuut.
Zajka trapt de bal weg van het doel. Gómez Parra kopt de bal weg. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Zajka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Zalomov is nu in balbezit. Vahabov verovert de bal door een tackle van achteren. Vahabov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zajka trapt de bal weg van het doel. Vries kopt de bal weg. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bedolagi 85%, Труд Воронеж 15%.
Bedolagi - Труд Воронеж 0:23