Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smeshnyje Strekozy Арсенал России
Normal Tactiek 541
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 66
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 57.5
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen formidabel
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Souto is nu in balbezit. Souto passt de bal in één keer door. Kloster met een sublieme pass. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Rzheutskij met een harde bal richting middenveld. Elabasaniri kopt de bal weg. Lenaers rent richting de bal. Lenaers draait met de bal, schiet en ... Rzheutskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:1

4e minuut.
Bruno rent richting de bal. Bruno passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lenaers de bal. Lenaers schiet op doel. Rzheutskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:2

7e minuut.
Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg speelt de bal door. Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloster draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Lenaers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosenberg kopt de bal weg. Lenaers rent richting de bal. Lenaers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:3

9e minuut.
Daar is Rosenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenberg met een sublieme pass. Kloster speelt de bal door. Lenaers rent richting de bal. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. Rzheutskij bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:4

10e minuut.
Bazarbaev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Souto met de inworp. Elabasaniri controleert de bal met de borst. Elabasaniri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lenaers krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:5

13e minuut.
Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg speelt de bal door. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers schiet op doel. Rzheutskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:6

13e minuut.
Evpatov is nu in balbezit. Elabasaniri is nu in balbezit. Elabasaniri geeft de bal voor. Lenaers springt en kopt de bal. Rzheutskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:7

15e minuut.
Klungelig pakt Shevchuk de bal. Shevchuk passt de bal zonder na te denken. Zykov heeft problemen om de bal te vangen. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Bruno is nu in balbezit. Bruno passt de bal met de wreef. Souto speelt de bal door. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Zykov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raiss met een snelle inworp. Kloster geeft een lange en hoge pass. Lenaers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:8

21e minuut.
Pantenella met een sublieme pass. Bruno is nu in balbezit. Bruno passt de bal zonder na te denken. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Shevchuk is nu in balbezit. Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg passt de bal in één keer door. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Elabasaniri geeft een hoge lob. Rzheutskij speelt de bal door. Kloster kopt de bal weg. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lenaers passt de bal met de wreef. Shvernik heeft problemen om de bal te vangen. Kloster onderschept slim de pass. Kloster schiet op doel. Rzheutskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:9

28e minuut.
Rosenberg is nu in balbezit. Bazarbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers verovert de bal door een tackle van achteren. Lenaers schiet op doel. Rzheutskij maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:10

29e minuut.
Pantenella geeft de bal voor. Kloster heeft problemen om de bal te vangen. Kloster passt de bal in één keer door. Lenaers rent richting de bal. Lenaers schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:11

32e minuut.
Bazarbaev geeft de bal voor. Inworp. Raiss met een snelle inworp. Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloster geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Forkash heeft problemen om de bal te vangen. Bobior rent richting de bal. Lenaers verovert de bal door een tackle van achteren. Lenaers schiet op doel. Shvernik probeert de bal aan de voet te houden. Rzheutskij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloster draait met de bal, schiet en ... Rzheutskij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:12

35e minuut.
Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloster passt de bal zonder na te denken. Bazarbaev heeft problemen om de bal te vangen. Lenaers rent richting de bal. Lenaers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rzheutskij met een harde bal richting middenveld. Kloster is nu in balbezit. Kloster passt de bal in één keer door. Daar is Lenaers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Elabasaniri speelt de bal door. Souto met een sublieme pass. Daar is Elabasaniri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elabasaniri geeft een hoge lob. Lenaers maakt een snoekduik en kopt de bal. Rzheutskij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lenaers rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elabasaniri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lenaers maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Forkash is nu in balbezit. Forkash geeft een hoge lob. Kloster geeft een hoge lob. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Rzheutskij rent richting de bal. Raiss onderschept slim de pass. Raiss geeft een lange en hoge pass. Kloster speelt de bal door. Lenaers is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kloster onderschept slim de pass. Kloster geeft een hoge lob. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. Rzheutskij probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:13

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Souto met een snelle inworp. Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri geeft een lange en hoge pass. Lenaers rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:14

45e minuut.
Samohin kopt de bal weg. Pantenella heeft problemen om de bal te vangen. Zykov speelt de bal door. Pantenella geeft een lange en hoge pass. Lenaers springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeshnyje Strekozy 87%, Арсенал России 13%.
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:14

48e minuut.
Zykov heeft problemen om de bal te vangen. Kloster rent richting de bal. Kloster speelt de bal door. Daar is Lenaers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lenaers is nu in balbezit. Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloster passt de bal in één keer door. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:15

50e minuut.
Kloster passt de bal in één keer door. Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri geeft de bal voor. Lenaers springt en kopt de bal. Rzheutskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:16

53e minuut.
Bruno geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shvernik de bal. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers draait met de bal, schiet en ... Rzheutskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:17

55e minuut.
Rzheutskij speelt de bal door. Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabasaniri geeft de bal voor. Lenaers springt en kopt de bal. Rzheutskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pantenella rent richting de bal. Pantenella speelt de bal door. Lenaers is nu in balbezit. Kloster is nu in balbezit. Kloster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lenaers rent richting de bal. Lenaers passt de bal in één keer door. Elabasaniri is nu in balbezit. Elabasaniri geeft een hoge lob. Lenaers springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Souto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elabasaniri met een sublieme pass. Lenaers rent richting de bal. Kloster is nu in balbezit. Kloster haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lenaers rent richting de bal. Lenaers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:18

62e minuut.
Kloster passt de bal in één keer door. Bruno is nu in balbezit. Bruno speelt de bal door. Lenaers rent richting de bal. Lenaers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:19

63e minuut.
Bazarbaev geeft een hoge lob. Daar is Raiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruno met een sublieme pass. Lenaers rent richting de bal. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kloster krijgt zijn hoofd ertegen. Lenaers springt en kopt de bal. Rzheutskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:20

65e minuut.
Raiss met de inworp. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno geeft de bal voor. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:21

66e minuut.
Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloster probeert naar een medespeler te passen. Lenaers heeft problemen om de bal te vangen. Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloster schiet op doel. Rzheutskij bokst de bal weg. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:22

68e minuut.
Samohin bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohin passt de bal in één keer door. Kloster speelt de bal door. Lenaers heeft problemen om de bal te vangen. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:23

70e minuut.
Klungelig pakt Elabasaniri de bal. Elabasaniri passt de bal met de wreef. Kloster is nu in balbezit. Kloster haalt uit met een fantastische trap. Bazarbaev probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Souto rent richting de bal. Souto passt de bal met de wreef. Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri geeft een hoge lob. Lenaers krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:24

73e minuut.
Kloster heeft problemen om de bal te vangen. Kloster geeft de bal voor. Lenaers rent richting de bal. Lenaers schiet op doel. Rzheutskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg passt de bal met de wreef. Kloster probeert naar een medespeler te passen. Lenaers rent richting de bal. Lenaers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Lenaers passt de bal met de wreef. Kloster is nu in balbezit. Rosenberg speelt de bal door. Lenaers rent richting de bal. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:25

82e minuut.
Forkash heeft problemen om de bal te vangen. Kloster rent richting de bal. Kloster passt de bal met de wreef. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. Rzheutskij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Raiss passt de bal met de wreef. Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lenaers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. Rzheutskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:26

84e minuut.
Elabasaniri is nu in balbezit. Elabasaniri geeft de bal voor. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. Rzheutskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:27

86e minuut.
Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno passt de bal zonder na te denken. Kloster met een sublieme pass. Lenaers rent richting de bal. Lenaers draait met de bal, schiet en ... Rzheutskij bokst de bal weg. Kloster kopt de bal weg. Rosenberg heeft problemen om de bal te vangen. Rosenberg geeft een hoge lob. Lenaers rent richting de bal. Lenaers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lenaers rent richting de bal. Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:28

90e minuut.
Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers is nu in balbezit. Kloster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeshnyje Strekozy 94%, Арсенал России 6%.
Smeshnyje Strekozy - Арсенал России 0:28