Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neglīts Dēmoni Cilpas Caurums
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ārgalis probeert naar een medespeler te passen. Slapiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Skreija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skreija krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Skalde onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slapiņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akmens controleert de bal met de borst. Akmens geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zaļūksnis rent richting de bal. Zaļūksnis passt de bal in één keer door. Spunde is nu in balbezit. Spunde schiet op doel. Pentulis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Indriksons bokst de bal weg.

34e minuut.
Skreija passt de bal zonder na te denken. Sermulis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barkāns de bal. Spilvens rent richting de bal. Spilvens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neglīts Dēmoni - Cilpas Caurums 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neglīts Dēmoni 54%, Cilpas Caurums 46%.
Neglīts Dēmoni - Cilpas Caurums 0:1

47e minuut.
Pentulis geeft de bal voor. Inworp. Zeltnesis met de inworp. Kukainis kan de bal niet met de borst controleren. Kukainis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neglīts Dēmoni - Cilpas Caurums 1:1

60e minuut.
Samoilovs rent richting de bal. Samoilovs speelt de bal door. Spunde heeft problemen om de bal te vangen. Spunde haalt uit met een fantastische trap. Indriksons werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neglīts Dēmoni - Cilpas Caurums 2:1

62e minuut.
Zeltnesis geeft een lange en hoge pass. Slapiņš kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ārgalis de bal onder controle te krijgen. Spunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Spunde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neglīts Dēmoni - Cilpas Caurums 3:1

71e minuut.
Skrējums geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skalde met een snelle inworp. Skreija bereikt de bal nog maar net als eerste. Skreija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neglīts Dēmoni 36%, Cilpas Caurums 64%.
Neglīts Dēmoni - Cilpas Caurums 3:1