Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vardes Ārprātīgs Ziloņi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Vešenieks geeft de bal voor. Inworp. Irbe met een snelle inworp. Resnais is nu in balbezit. Resnais schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pizičs rent richting de bal. Klepermanis verovert de bal door een tackle van achteren. Klepermanis geeft een hoge lob. Gabrāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrāns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vardes - Ārprātīgs Ziloņi 0:1

32e minuut.
Gribusts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gribusts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šaiters zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Vēziens de bal. Gabrāns rent richting de bal. Gabrāns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vardes 64%, Ārprātīgs Ziloņi 36%.
FC Vardes - Ārprātīgs Ziloņi 0:1

58e minuut.
Pēddzinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaivars begaat een overtreding. Pēddzinis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šaiters zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šmaukstelis controleert de bal met de borst. Gabrāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrāns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Irbe passt de bal in één keer door. Didriķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Resnais maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Resnais moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Resnais schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vardes 44%, Ārprātīgs Ziloņi 56%.
FC Vardes - Ārprātīgs Ziloņi 0:1