Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saiņošana Burvji Smiešanās Elles Eņģeļi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Tautietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tautietis passt de bal met de wreef. Andelmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaļūksnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaļūksnis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sniedzis trapt de bal weg van het doel. Slašāns kopt de bal weg. Jurgens is nu in balbezit. Jurgens haalt uit met een fantastische trap. Reinholds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mazvērsītis rent richting de bal. Mazvērsītis geeft de bal voor. Klungelig pakt Butils de bal. Zaļūksnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaļūksnis haalt uit met een fantastische trap. Tiesnesis bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ģērmanis zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Resnis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ģērmanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaļūksnis rent richting de bal. Zaļūksnis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bežāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bežāns geeft een hoge lob. Daar is Tautietis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurgens rent richting de bal. Jurgens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saiņošana Burvji - Smiešanās Elles Eņģeļi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saiņošana Burvji 60%, Smiešanās Elles Eņģeļi 40%.
Saiņošana Burvji - Smiešanās Elles Eņģeļi 1:0

47e minuut.
Gatiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambulis onderschept slim de pass. Bambulis met een sublieme pass. Jurgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Stiķēns probeert naar een medespeler te passen. Andelmanis rent richting de bal. Andelmanis passt de bal met de wreef. Zaļūksnis is nu in balbezit. Zaļūksnis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Resnis is nu in balbezit. Zaļūksnis onderschept slim de pass. Bežāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaļūksnis verovert de bal door een tackle van achteren. Zaļūksnis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Aigulis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Butils met de inworp. Gatiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatiņš geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Reinholds trapt de bal weg van het doel. Zaļūksnis kopt de bal weg. Jurgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgens draait met de bal, schiet en ... Reinholds probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pumpiņrasa geeft een hoge lob. Jurgens is nu in balbezit. Aigulis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aigulis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Jurgens wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jurgens kan niet meer verder spelen. Kreicbergs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saiņošana Burvji 59%, Smiešanās Elles Eņģeļi 41%.
Saiņošana Burvji - Smiešanās Elles Eņģeļi 1:0