Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skriešana Elles Eņģeļi Skriešana Zvaigznes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Žvīgulis rent richting de bal. Mētra verovert de bal door een tackle van achteren. Gajevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mētra onderschept slim de pass. Mētra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Elles Eņģeļi - Skriešana Zvaigznes 1:0

6e minuut.
Tērvetnieks trapt de bal weg van het doel. Marts kopt de bal weg. Gaitiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mētra is nu in balbezit. Mētra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Marts is nu in balbezit. Marts passt de bal in één keer door. Zeimuls rent richting de bal. Lejmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejmanis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gaismonis passt de bal in één keer door. Mētra rent richting de bal. Mētra passt de bal in één keer door. Gaitiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Elles Eņģeļi - Skriešana Zvaigznes 2:0

37e minuut.
Marts passt de bal met de wreef. Pavlovs is nu in balbezit. Pavlovs passt de bal in één keer door. Mētra is nu in balbezit. Mētra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Trūlis met een sublieme pass. Šlesers is nu in balbezit. Gaitiņš onderschept slim de pass. Mētra is nu in balbezit. Mētra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Lejmanis is nu in balbezit. Lejmanis geeft een hoge lob. Zeimuls kopt de bal weg. Zolmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolmanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Žvīgulis rent richting de bal. Marts verovert de bal door een tackle van achteren. Marts passt de bal zonder na te denken. Mētra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mētra passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Elles Eņģeļi 34%, Skriešana Zvaigznes 66%.
Skriešana Elles Eņģeļi - Skriešana Zvaigznes 2:0

56e minuut.
Mētra schiet op doel. Žvīgulis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaitiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Elles Eņģeļi - Skriešana Zvaigznes 3:0

56e minuut.
Mētra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolmanis rent richting de bal. Mētra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mētra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Elles Eņģeļi 46%, Skriešana Zvaigznes 54%.
Skriešana Elles Eņģeļi - Skriešana Zvaigznes 3:0