Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raidings Dūži Bauska City FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Metējs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strautiņš rent richting de bal. Strautiņš speelt de bal door. Precenieks is nu in balbezit. Precenieks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ontons maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kačanovs rent richting de bal. Kačanovs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Olujānis de bal. Precenieks is nu in balbezit. Precenieks passt de bal zonder na te denken. Kačanovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačanovs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bartals onderschept slim de pass. Matisons bereikt de bal nog maar net als eerste. Matisons passt de bal met de wreef. Kačanovs is nu in balbezit. Kačanovs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Precenieks rent richting de bal. Precenieks passt de bal met de wreef. Pīļknābis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačanovs onderschept slim de pass. Kačanovs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pīļknābis probeert naar een medespeler te passen. Ramats met een sublieme pass. Birkāns rent richting de bal. Bartals verovert de bal door een tackle van achteren. Bartals schiet op doel. Mačs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pīļknābis kopt de bal weg. Birkāns rent richting de bal. Bartals onderschept slim de pass. Bartals schiet op doel. Tīsiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raidings Dūži - Bauska City FC 0:1

41e minuut.
Cirītis geeft een hoge lob. Kreicbergs kopt de bal weg. Kačanovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačanovs schiet op doel. Zilmatis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raidings Dūži 49%, Bauska City FC 51%.
Raidings Dūži - Bauska City FC 0:1

47e minuut.
Ramats onderschept slim de pass. Ramats passt de bal in één keer door. Zeldmans is nu in balbezit. Zeldmans haalt uit met een fantastische trap. Mačs probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Kreicbergs probeert naar een medespeler te passen. Zilmatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačanovs verovert de bal door een tackle van achteren. Kačanovs haalt uit met een fantastische trap. Ontons probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raidings Dūži - Bauska City FC 1:1

64e minuut.
Pīļknābis rent richting de bal. Precenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Precenieks met een sublieme pass. Strautiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Strautiņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bartals rent richting de bal. Birkāns is nu in balbezit. Bartals tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartals krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pīļknābis rent richting de bal. Precenieks is nu in balbezit. Pīļknābis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pīļknābis krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Klungelig pakt Bartals de bal. Zeldmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartals rent richting de bal. Zeldmans rent richting de bal. Zeldmans haalt uit met een fantastische trap. Mačs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raidings Dūži 46%, Bauska City FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raidings Dūži - Bauska City FC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Birkāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkāns passt de bal zonder na te denken. Kačanovs rent richting de bal. Kačanovs haalt uit met een fantastische trap. Ontons werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raidings Dūži - Bauska City FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raidings Dūži 62%, Bauska City FC 38%.
Raidings Dūži - Bauska City FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raidings Dūži 84%, Bauska City FC 16%.
Raidings Dūži - Bauska City FC 2:1