Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saucošs Vilki FC Beavers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Plīkšķis rent richting de bal. Podnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Podnieks speelt de bal door. Muzikants is nu in balbezit. Muzikants schiet op doel. Paal! Knirks rent richting de bal. Knirks geeft een hoge lob. Krūmiņliepa kopt de bal weg. Muzikants rent richting de bal. Muzikants draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Visendorfs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krūmiņliepa met een sublieme pass. Plīkšķis is nu in balbezit. Podnieks onderschept slim de pass. Podnieks schiet op doel. Vadonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Knirks probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucošs Vilki - FC Beavers 0:1

19e minuut.
Daar is Juniors, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juniors geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Krūmiņliepa de bal onder controle te krijgen. Vagars is nu in balbezit. Vagars draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Soloņicins probeert de bal aan de voet te houden. Muzikants bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubra onderschept slim de pass. Podnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Podnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Krūmiņliepa heeft problemen om de bal te vangen. Soloņicins rent richting de bal. Krūmiņliepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloņicins onderschept slim de pass. Soloņicins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ķivulis met een sublieme pass. Vagars is nu in balbezit. Vagars passt de bal in één keer door. Soloņicins is nu in balbezit. Soloņicins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Krūmiņliepa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Podnieks de bal. Knirks rent richting de bal. Podnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Podnieks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saucošs Vilki 60%, FC Beavers 40%.
Saucošs Vilki - FC Beavers 0:1

54e minuut.
Visendorfs geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štromanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vagars bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagars draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saucošs Vilki - FC Beavers 1:1

58e minuut.
Dubra rent richting de bal. Podnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Plīkšķis rent richting de bal. Podnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Podnieks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Slašāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniors rent richting de bal. Slašāns begaat een overtreding. Slašāns krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Podnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubra is nu in balbezit. Podnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Muzikants is nu in balbezit. Muzikants haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Vagars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagars geeft een lange en hoge pass. Veidenbergs kopt de bal weg. Muzikants is nu in balbezit. Muzikants draait met de bal, schiet en ... Vadonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Krūmiņliepa is nu in balbezit. Dubra rent richting de bal. Krūmiņliepa onderschept slim de pass. Podnieks rent richting de bal. Podnieks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Krūmiņliepa onderschept slim de pass. Krūmiņliepa speelt de bal door. Muzikants rent richting de bal. Muzikants haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Josts de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saucošs Vilki 63%, FC Beavers 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saucošs Vilki - FC Beavers 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Pintiķis is nu in balbezit. Vagars tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pintiķis raakt geblesseerd tijdens het duel. Pintiķis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Podnieks rent richting de bal. Podnieks probeert naar een medespeler te passen. Muzikants is nu in balbezit. Muzikants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucošs Vilki - FC Beavers 1:2

99e minuut.
Pintiķis rent richting de bal. Pintiķis geeft de bal voor. Klungelig pakt Josts de bal. Muzikants bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikants schiet op doel. Vadonis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saucošs Vilki 67%, FC Beavers 33%.
Saucošs Vilki - FC Beavers 1:2

106e minuut.
Krūmiņliepa rent richting de bal. Soloņicins bereikt de bal nog maar net als eerste. Krūmiņliepa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soloņicins raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Soloņicins kan niet meer verder spelen. Reperis komt het veld opgelopen.

109e minuut.
Plīkšķis is nu in balbezit. Plīkšķis passt de bal zonder na te denken. Muzikants bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikants draait met de bal, schiet en ... Vadonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucošs Vilki - FC Beavers 1:3

118e minuut.
Vadonis met een harde bal richting middenveld. Krūmiņliepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krūmiņliepa geeft een lange en hoge pass. Muzikants is nu in balbezit. Muzikants schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

119e minuut.
Vadonis met een harde bal richting middenveld. Daar is Vagars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagars passt de bal met de wreef. Reperis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reperis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saucošs Vilki 54%, FC Beavers 46%.
Saucošs Vilki - FC Beavers 1:3