Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darbība Saules kraanagalvas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Aulis met een sublieme pass. Miedziņš rent richting de bal. Miedziņš passt de bal in één keer door. Daudziņš is nu in balbezit. Daudziņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - kraanagalvas 1:0

14e minuut.
Lidmanis is nu in balbezit. Miedziņš verovert de bal door een tackle van achteren. Miedziņš passt de bal met de wreef. Daudziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudziņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - kraanagalvas 2:0

27e minuut.
Anders met een snelle inworp. Tolmanis rent richting de bal. Lejmanis begaat een overtreding. Lejmanis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kulbergs probeert naar een medespeler te passen. Tolmanis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lejmanis. Tolmanis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tolmanis kan niet meer verder spelen. Pauls komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Putniņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Sildvaris onderschept slim de pass. Sildvaris met een sublieme pass. Apšenieks is nu in balbezit. Apšenieks schiet op doel. Smaidis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darbība Saules 42%, kraanagalvas 58%.
Darbība Saules - kraanagalvas 2:0

61e minuut.
Aulis passt de bal zonder na te denken. Lidmanis rent richting de bal. Lidmanis passt de bal zonder na te denken. Apšenieks is nu in balbezit. Apšenieks draait met de bal, schiet en ... Smaidis bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Serģis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauls begaat een overtreding. Serģis raakt geblesseerd tijdens het duel. Serģis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kungs probeert de bal met de borst te controleren. Daudziņš rent richting de bal. Daudziņš schiet op doel. Josts probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - kraanagalvas 3:0

71e minuut.
Kurzemnieks geeft een lange en hoge pass. Birze is nu in balbezit. Bērents tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bērents krijgt een gele kaart. Birze roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Birze kan niet meer verder spelen. Tuklais komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darbība Saules 44%, kraanagalvas 56%.
Darbība Saules - kraanagalvas 3:0