Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medības āmuri Ciets Zirgi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Kaktiņš probeert naar een medespeler te passen. Buters bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Broņka. Buters wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Buters kan niet meer verder spelen. Pavlovs komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Kaktiņš heeft problemen om de bal te vangen. Pētersons rent richting de bal. Pētersons passt de bal zonder na te denken. Rācenis rent richting de bal. Rācenis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības āmuri - Ciets Zirgi 1:0

29e minuut.
Ozoliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozoliņš passt de bal met de wreef. Gavars bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavars haalt uit met een fantastische trap. Lidmanis probeert de bal aan de voet te houden. Raupis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ozoliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozoliņš probeert naar een medespeler te passen. Gavars bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavars haalt uit met een fantastische trap. Raupis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Medības āmuri - Ciets Zirgi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības āmuri 55%, Ciets Zirgi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Medības āmuri - Ciets Zirgi 1:1

54e minuut.
Skūtais is nu in balbezit. Skūtais met een sublieme pass. Rācenis rent richting de bal. Rācenis haalt uit met een fantastische trap. Cipruss probeert de bal aan de voet te houden. Mācītājs bokst de bal weg. Pētersons rent richting de bal. Pētersons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības āmuri - Ciets Zirgi 2:1

63e minuut.
Kaktiņš met de inworp. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaķis begaat een overtreding. Zaķis krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Broņka probeert naar een medespeler te passen. Rācenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rācenis probeert naar een medespeler te passen. Pētersons is nu in balbezit. Pētersons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pavlovs heeft problemen om de bal te vangen. Kaimiņš rent richting de bal. Rācenis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaimiņš raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kaimiņš kan niet meer verder spelen. Klīdzējs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības āmuri 53%, Ciets Zirgi 47%.
Medības āmuri - Ciets Zirgi 2:1