Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogre United Shini Wife
Normal Tactiek shini
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 28
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Băcilă met een sublieme pass. Östlind is nu in balbezit. Östlind haalt uit met een fantastische trap. Melnis probeert de bal aan de voet te houden. Purvītis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogre United - Shini Wife 0:1

22e minuut.
Soloņicins is nu in balbezit. Nică onderschept slim de pass. Dacis rent richting de bal. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flaksis met de inworp. Trumpelis rent richting de bal. Trumpelis geeft een hoge lob. Osmanis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ivaniš kopt de bal weg. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Östlind de bal. Östlind haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică geeft een hoge lob. Sildvaris rent richting de bal. Gorgone bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgone geeft een lange en hoge pass. Purvītis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Nică rent richting de bal. Nică geeft de bal voor. Bednarek rent richting de bal. Bednarek haalt uit met een fantastische trap. Purvītis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogre United - Shini Wife 0:2

33e minuut.
Mirosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirosavljević geeft een lange en hoge pass. Bednarek kopt de bal weg. Östlind rent richting de bal. Östlind haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ivaniš passt de bal in één keer door. Nică geeft een lange en hoge pass. Daar is Dacis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarek haalt uit met een fantastische trap. Purvītis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Băcilă geeft een hoge lob. Östlind bereikt de bal nog maar net als eerste. Östlind haalt uit met een fantastische trap. Melnis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Purvītis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogre United - Shini Wife 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogre United 72%, Shini Wife 28%.
Ogre United - Shini Wife 0:3

48e minuut.
Ivaniš heeft problemen om de bal te vangen. Ivaniš geeft een hoge lob. Östlind probeert de bal aan de voet te houden. Bednarek rent richting de bal. Bednarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Birze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorgone met een snelle inworp. Östlind rent richting de bal. Östlind geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sildvaris geeft de bal voor. Inworp. Gorgone met de inworp. Băcilă probeert de bal met de borst te controleren. Băcilă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Trumpelis met de inworp. Daar is Prīdāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prīdāns geeft een lange en hoge pass. Buliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Buliņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Melnis verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarek verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarek probeert naar een medespeler te passen. Östlind is nu in balbezit. Östlind haalt uit met een fantastische trap. Purvītis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ivaniš is nu in balbezit. Trumpelis maakt een afschuwelijke overtreding. Ivaniš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivaniš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bednarek is nu in balbezit. Bednarek draait met de bal, schiet en ... Birze probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Trumpelis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivaniš rent richting de bal. Gorgone is nu in balbezit. Gorgone geeft een lange en hoge pass. Bednarek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogre United 78%, Shini Wife 22%.
Ogre United - Shini Wife 0:3