Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slepkavība Pūces Zolitūde Riga
Normal Tactiek oto
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 33.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Trabelsi onderschept slim de pass. Trabelsi met een sublieme pass. Mikoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slepkavība Pūces - Zolitūde Riga 0:1

18e minuut.
Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier geeft de bal voor. Gruborovics kopt de bal weg. Sardo is nu in balbezit. Sardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gruborovics is nu in balbezit. Gruborovics probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plīkšķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sardo rent richting de bal. Sardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Mikoyan de bal onder controle te krijgen. Tigranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tigranyan geeft een lange en hoge pass. Sardo is nu in balbezit. Sardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slepkavība Pūces 53%, Zolitūde Riga 47%.
Slepkavība Pūces - Zolitūde Riga 0:1

50e minuut.
Tigranyan is nu in balbezit. Tigranyan passt de bal zonder na te denken. Mikoyan is nu in balbezit. Mikoyan haalt uit met een fantastische trap. Spuksts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepkavība Pūces - Zolitūde Riga 0:2

57e minuut.
Sudrabegle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrabegle passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mikoyan de bal. Mikoyan haalt uit met een fantastische trap. Spuksts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepkavība Pūces - Zolitūde Riga 0:3

65e minuut.
Menca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gruborovics met de inworp. Daar is Sampka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampka geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Aldaris is nu in balbezit. Trabelsi verovert de bal door een tackle van achteren. Trabelsi speelt de bal door. Mikoyan is nu in balbezit. Mikoyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slepkavība Pūces - Zolitūde Riga 0:4

85e minuut.
Trabelsi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quintelier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slepkavība Pūces 74%, Zolitūde Riga 26%.
Slepkavība Pūces - Zolitūde Riga 0:4