Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vientiesis Dimanti FC Verpakus
Normal Tactiek GGG
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 40.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Iniņš met een sublieme pass. Sāmis is nu in balbezit. Sāmis speelt de bal door. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vasks trapt de bal weg van het doel. Vlašić kopt de bal weg. Tombs is nu in balbezit. Tombs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bliezējs geeft een hoge lob. Patmalnieks kopt de bal weg. Klungelig pakt Piecītis de bal. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Xanlarov met een snelle inworp. Vlašić speelt de bal door. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz schiet op doel. Vasks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Vlašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlašić passt de bal met de wreef. Xanlarov probeert naar een medespeler te passen. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tombs onderschept slim de pass. Vlašić speelt de bal door. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Tombs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:1

17e minuut.
Piecītis is nu in balbezit. Tombs verovert de bal door een tackle van achteren. Tombs speelt de bal door. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Vasks bokst de bal weg.

17e minuut.
Inworp. Isakovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs schiet op doel. Bliezējs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Isakovich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gökdeniz probeert de bal met de borst te controleren. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Vasks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

19e minuut.
Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Graudiņš is nu in balbezit. Gökdeniz onderschept slim de pass. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Vasks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:2

21e minuut.
Isakovich speelt de bal door. Vlašić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gökdeniz de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Graudiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gökdeniz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piecītis rent richting de bal. Gökdeniz onderschept slim de pass. Gökdeniz heeft problemen om de bal te vangen. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tombs rent richting de bal. Tombs passt de bal met de wreef. Gökdeniz rent richting de bal. Tombs rent richting de bal. Tombs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gökdeniz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isakovich met een sublieme pass. Klungelig pakt Tombs de bal. Tombs schiet op doel. Bliezējs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:3

39e minuut.
Druvpēteris geeft een lange en hoge pass. Vidzemnieks met een sublieme pass. Tombs kopt de bal weg. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gökdeniz passt de bal in één keer door. Kalnkarklis heeft problemen om de bal te vangen. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs schiet op doel. Vasks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:4

43e minuut.
Isakovich is nu in balbezit. Isakovich passt de bal met de wreef. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:5

45e minuut.
Doeltrap. Duhr komt het veld opgelopen. Engebråten komt het veld opgelopen. Stilbiņš komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen. Arifoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Dimanti 78%, FC Verpakus 22%.
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:5

47e minuut.
Inworp. Arifoğlu met de inworp. Stilbiņš kan de bal niet met de borst controleren. Stilbiņš probeert naar een medespeler te passen. Gökdeniz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:6

50e minuut.
Arifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arifoğlu geeft de bal voor. Vasks werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:7

51e minuut.
Tombs is nu in balbezit. Bliezējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs verovert de bal door een tackle van achteren. Tombs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:8

54e minuut.
Stilbiņš met een sublieme pass. Arifoğlu rent richting de bal. Arifoğlu geeft de bal voor. Daar is Tombs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs geeft een lange en hoge pass. Graudiņš controleert de bal met de borst. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz schiet op doel. Vasks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:9

60e minuut.
Stilbiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilbiņš met een sublieme pass. Daar is Gökdeniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arifoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Isakovich onderschept slim de pass. Isakovich geeft een lange en hoge pass. Gökdeniz kopt de bal weg. Tombs is nu in balbezit. Tombs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Jirgensons is nu in balbezit. Arifoğlu onderschept slim de pass. Arifoğlu speelt de bal door. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:10

75e minuut.
Klungelig pakt Bliezējs de bal. Tombs rent richting de bal. Tombs schiet op doel. Bliezējs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:11

75e minuut.
Iniņš is nu in balbezit. Iniņš met een sublieme pass. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs verovert de bal door een tackle van achteren. Tombs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Iniņš heeft problemen om de bal te vangen. Patmalnieks probeert naar een medespeler te passen. Arifoğlu speelt de bal door. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:12

78e minuut.
Bliezējs probeert naar een medespeler te passen. Daar is Porietis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isakovich speelt de bal door. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Vasks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tombs is nu in balbezit. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Vasks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:13

81e minuut.
Isakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Isakovich speelt de bal door. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel. Vasks werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Arifoğlu passt de bal zonder na te denken. Stilbiņš is nu in balbezit. Stilbiņš met een sublieme pass. Tombs is nu in balbezit. Tombs draait met de bal, schiet en ... Vasks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:14

85e minuut.
Duhr geeft de bal voor. Stilbiņš kopt de bal weg. Piecītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz onderschept slim de pass. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Vasks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Isakovich kopt de bal weg. Tombs is nu in balbezit. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs onderschept slim de pass. Tombs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:15

90e minuut.
Porietis verovert de bal door een tackle van achteren. Tombs onderschept slim de pass. Tombs passt de bal met de wreef. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz schiet op doel. Vasks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Dimanti 91%, FC Verpakus 9%.
Vientiesis Dimanti - FC Verpakus 0:15