Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hateful 11 libero
Normal Tactiek 5+5
33% Balbezit 67%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Zərgərli speelt de bal door. Zeltītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruzītis rent richting de bal. Gruzītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - libero 0:1

5e minuut.
Daar is Zeltītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeltītis passt de bal in één keer door. Daar is Biserčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - libero 0:2

7e minuut.
Klungelig pakt Ulberts de bal. Ulberts speelt de bal door. Zvirgzdiņš is nu in balbezit. Gruzītis verovert de bal door een tackle van achteren. Gruzītis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Biserčić kopt de bal weg. Klungelig pakt Zeltītis de bal. Karnītis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeltītis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zeltītis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vīksne is nu in balbezit. Zeltītis verovert de bal door een tackle van achteren. Zeltītis met een sublieme pass. Gruzītis is nu in balbezit. Gruzītis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Karnītis geeft een hoge lob. Inworp. Ulberts met een snelle inworp. Gruzītis rent richting de bal. Gruzītis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zvirgzdiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserčić onderschept slim de pass. Biserčić speelt de bal door. Daar is Gruzītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruzītis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ulberts speelt de bal door. Gruzītis rent richting de bal. Plūme is nu in balbezit. Gruzītis verovert de bal door een tackle van achteren. Gruzītis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Zeltītis passt de bal in één keer door. Ulberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulberts passt de bal met de wreef. Daar is Zeltītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeltītis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paceplītis trapt de bal weg van het doel. Biserčić kopt de bal weg. Gruzītis is nu in balbezit. Gruzītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - libero 0:3

33e minuut.
Vīksne is nu in balbezit. Karnītis rent richting de bal. Zeltītis onderschept slim de pass. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zərgərli kopt de bal weg. Zeltītis heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Plūme ... Strafschop! Plūme krijgt een gele kaart. Zeltītis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gruzītis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - libero 0:4

37e minuut.
Biserčić passt de bal met de wreef. Zərgərli rent richting de bal. Zərgərli passt de bal in één keer door. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. Paceplītis bokst de bal weg.

38e minuut.
Doeltrap. Paceplītis met een harde bal richting middenveld. Zərgərli kopt de bal weg. Zeltītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - libero 0:5

40e minuut.
Lidonis probeert naar een medespeler te passen. Vīksne rent richting de bal. Zeltītis rent richting de bal. Zeltītis heeft problemen om de bal te vangen. Zeltītis schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Paceplītis trapt de bal weg. Biserčić kopt de bal weg. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - libero 0:6

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banka komt het veld opgelopen. Daris komt het veld opgelopen. Brālītis komt het veld opgelopen. Strupis komt het veld opgelopen. Avots komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hateful 11 77%, libero 23%.
Hateful 11 - libero 0:6

48e minuut.
Inworp. Zərgərli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Daris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daris draait met de bal, schiet en ... Brālītis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Inworp. Zərgərli met de inworp. Daris is nu in balbezit. Daris schiet op doel. Paceplītis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - libero 0:7

49e minuut.
Brālītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brālītis onderschept slim de pass. Daris rent richting de bal. Daris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Plūme verovert de bal door een tackle van achteren. Strupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Strupis passt de bal zonder na te denken. Daris rent richting de bal. Daris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - libero 0:8

62e minuut.
Biserčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserčić passt de bal zonder na te denken. Brālītis rent richting de bal. Brālītis haalt uit met een fantastische trap. Plūme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - libero 0:9

65e minuut.
Biserčić passt de bal met de wreef. Zərgərli met een sublieme pass. Viesiņš rent richting de bal. Brālītis onderschept slim de pass. Brālītis schiet op doel. Paceplītis bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - libero 0:10

66e minuut.
Klungelig pakt Lidonis de bal. Daris verovert de bal door een tackle van achteren. Karnītis is nu in balbezit. Daris verovert de bal door een tackle van achteren. Daris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zərgərli probeert naar een medespeler te passen. Banka is nu in balbezit. Banka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Daris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Paceplītis met een harde bal richting middenveld. Biserčić kopt de bal weg. Brālītis is nu in balbezit. Brālītis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Avots geeft een lange en hoge pass. Strupis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brālītis is nu in balbezit. Daris is nu in balbezit. Daris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - libero 0:11

84e minuut.
Brālītis is nu in balbezit. Daar is Biserčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biserčić passt de bal zonder na te denken. Daris is nu in balbezit. Daris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - libero 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hateful 11 82%, libero 18%.
Hateful 11 - libero 0:12