Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Milži Football Warriors
Normal Tactiek .4-3-3
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Latawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász draait met de bal, schiet en ... Melngalvis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Milži - Football Warriors 0:1

6e minuut.
Censaitis met een snelle inworp. Kınay is nu in balbezit. Kınay geeft een lange en hoge pass. Vadász is nu in balbezit. Vadász haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Snīpis onderschept slim de pass. Snīpis met een sublieme pass. Grūbiņš geeft een hoge lob. Bedra is nu in balbezit. Bedra passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Latawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Latawiec passt de bal in één keer door. Vadász rent richting de bal. Vadász draait met de bal, schiet en ... Melngalvis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Milži - Football Warriors 0:2

21e minuut.
Vadász kopt de bal weg. Bedra rent richting de bal. Latawiec is nu in balbezit. Latawiec haalt uit met een fantastische trap. Melngalvis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Milži - Football Warriors 0:3

25e minuut.
Pļumpe rent richting de bal. Gudrinieks legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pļumpe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gudrinieks geeft een lange en hoge pass. Mačs kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Celmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Nánási controleert de bal met de borst. Trūps is nu in balbezit. Nánási begaat een overtreding. Nánási krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Mačs rent richting de bal. Kınay verovert de bal door een tackle van achteren. Kınay passt de bal met de wreef. Vadász rent richting de bal. Vadász haalt uit met een fantastische trap. Melngalvis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Milži 68%, Football Warriors 32%.
FC Milži - Football Warriors 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Skromulis de bal. Skromulis geeft een hoge lob. Kınay kopt de bal weg. Vadász is nu in balbezit. Vadász draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Snīpis onderschept slim de pass. Snīpis geeft een lange en hoge pass. Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel. Melngalvis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mačs kopt de bal weg. Gudrinieks probeert de bal aan de voet te houden. Gudrinieks geeft een lange en hoge pass. Latawiec is nu in balbezit. Latawiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Snīpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Snīpis geeft een lange en hoge pass. Biģis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Latawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Latawiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melngalvis trapt de bal weg. Grūbiņš kopt de bal weg. Vadász rent richting de bal. Vadász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Milži - Football Warriors 0:4

57e minuut.
Censaitis met de inworp. Daar is Kınay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kınay passt de bal in één keer door. Censaitis rent richting de bal. Censaitis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Latawiec is nu in balbezit. Latawiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Milži - Football Warriors 0:5

66e minuut.
Kınay met een sublieme pass. Vadász rent richting de bal. Latawiec is nu in balbezit. Latawiec draait met de bal, schiet en ... Melngalvis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Milži - Football Warriors 0:6

71e minuut.
Liriķis heeft problemen om de bal te vangen. Kınay rent richting de bal. Kınay geeft een lange en hoge pass. Censaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Censaitis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Iņķis probeert naar een medespeler te passen. Kınay rent richting de bal. Kınay passt de bal in één keer door. Vadász rent richting de bal. Vadász haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Snīpis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Liriķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Melngalvis met een harde bal richting middenveld. Pleķis is nu in balbezit. Pleķis passt de bal zonder na te denken. Latawiec heeft problemen om de bal te vangen. Latawiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gudrinieks met de inworp. Snīpis rent richting de bal. Snīpis met een sublieme pass. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Latawiec is nu in balbezit. Latawiec passt de bal zonder na te denken. Pleķis is nu in balbezit. Bedra onderschept slim de pass. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kınay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vadász de bal. Vadász probeert naar een medespeler te passen. Latawiec is nu in balbezit. Latawiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Milži 75%, Football Warriors 25%.
FC Milži - Football Warriors 0:6