Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sišana Vecie čomi Edmonton Zilupe
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 39.4
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Türstig rent richting de bal. Türstig geeft een lange en hoge pass. Daar is Klope, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapteinis rent richting de bal. Kapteinis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sišana Vecie čomi - Edmonton Zilupe 0:1

3e minuut.
Inworp. Acosta met de inworp. Illimar speelt de bal door. Klope is nu in balbezit. Klope passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Sišana Vecie čomi - Edmonton Zilupe 0:2

5e minuut.
Illimar is nu in balbezit. Illimar met een sublieme pass. Tītiņš is nu in balbezit. Tītiņš haalt uit met een fantastische trap. Liesmiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sišana Vecie čomi - Edmonton Zilupe 0:3

8e minuut.
Vīngliemezis speelt de bal door. Kapteinis rent richting de bal. Kapteinis passt de bal in één keer door. Tītiņš rent richting de bal. Tītiņš schiet op doel. De bal raakt de paal. Doeltrap. Liesmiņš trapt de bal weg. Fejta kopt de bal weg. Kapteinis rent richting de bal. Kapteinis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Illimar met een sublieme pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft de bal voor. Kapteinis maakt een snoekduik en kopt de bal. Liesmiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sišana Vecie čomi - Edmonton Zilupe 0:4

11e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta passt de bal in één keer door. Ragnesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Tītiņš draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Illimar probeert naar een medespeler te passen. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis passt de bal in één keer door. Tītiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītiņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Acosta passt de bal zonder na te denken. Vīngliemezis is nu in balbezit. Vīngliemezis geeft een lange en hoge pass. Alonso rent richting de bal. Alonso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Liesmiņš trapt de bal weg van het doel. Klope rent richting de bal. Klope passt de bal met de wreef. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klope kopt de bal weg. Daar is Kapteinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vīngliemezis rent richting de bal. Kapteinis onderschept slim de pass. Kapteinis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Acosta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Acosta passt de bal met de wreef. Tītiņš is nu in balbezit. Klope met een sublieme pass. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis draait met de bal, schiet en ... Liesmiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sišana Vecie čomi - Edmonton Zilupe 0:5

32e minuut.
Urbis rent richting de bal. Tītiņš rent richting de bal. Tītiņš speelt de bal door. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Urbis speelt de bal door. Acosta is nu in balbezit. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Fejta geeft de bal voor. Tītiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītiņš passt de bal in één keer door. Kapteinis rent richting de bal. Kapteinis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grabarz komt het veld opgelopen. Bodnieks komt het veld opgelopen. Savietis komt het veld opgelopen. Ramats komt het veld opgelopen. Kramiņš komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sišana Vecie čomi 71%, Edmonton Zilupe 29%.
Sišana Vecie čomi - Edmonton Zilupe 0:5

54e minuut.
Kramiņš kopt de bal weg. Klungelig pakt Spītnieks de bal. Bodnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnieks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ragnesis geeft een hoge lob. Inworp. Acosta met een snelle inworp. Illimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Illimar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dunens passt de bal met de wreef. Klope is nu in balbezit. Klope met een sublieme pass. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klope speelt de bal door. Kramiņš heeft problemen om de bal te vangen. Klope speelt de bal door. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jaruphan geeft een hoge lob. Tensbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramats onderschept slim de pass. Kramiņš rent richting de bal. Kramiņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ramats geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bodnieks de bal onder controle te krijgen. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sišana Vecie čomi - Edmonton Zilupe 0:6

75e minuut.
Vīngliemezis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramats met de inworp. Daar is Klope, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klope haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Liesmiņš trapt de bal weg. Illimar rent richting de bal. Illimar passt de bal in één keer door. Bodnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnieks schiet op doel. Liesmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kramiņš controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sišana Vecie čomi - Edmonton Zilupe 0:7

81e minuut.
Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš probeert naar een medespeler te passen. Vīngliemezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Kramiņš haalt uit met een fantastische trap. Liesmiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sišana Vecie čomi 76%, Edmonton Zilupe 24%.
Sišana Vecie čomi - Edmonton Zilupe 0:7