Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griešana Zvaigznes Cīnītāji
Normal Tactiek trenējamies
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 48.9
zwak Schieten goed
zwak Passen uitmuntend
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Pelēkzirnis kan de bal niet met de borst controleren. Gavars bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavars passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rzeczkowski de bal. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kārtībnieks passt de bal in één keer door. Gavars rent richting de bal. Gavars passt de bal in één keer door. Daar is Rzeczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Junka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:1

12e minuut.
Akots met een sublieme pass. Sidorovs kopt de bal weg. Gavars rent richting de bal. Gavars passt de bal zonder na te denken. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:2

14e minuut.
Kārtībnieks passt de bal met de wreef. Tūters probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. Akots maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Vīnbergs probeert de bal aan de voet te houden. Sidorovs rent richting de bal. Sidorovs geeft een hoge lob. Rzeczkowski springt en kopt de bal. Akots maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kārtībnieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tūters probeert naar een medespeler te passen. Kārtībnieks geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski springt en kopt de bal. Akots probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:3

18e minuut.
Inworp. Sidorovs met de inworp. Gavars geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... Akots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Sidorovs verovert de bal door een tackle van achteren. Sidorovs passt de bal zonder na te denken. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:4

21e minuut.
Rzeczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavars probeert naar een medespeler te passen. Kārtībnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kārtībnieks geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tūters passt de bal zonder na te denken. Sidorovs rent richting de bal. Sidorovs passt de bal in één keer door. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gavars kan de bal niet met de borst controleren. Gavars met een sublieme pass. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. Junka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sidorovs zal de hoekschop nemen. Rzeczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Akots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Peļuvanags de bal. Tūters bereikt de bal nog maar net als eerste. Tūters passt de bal in één keer door. Kārtībnieks heeft problemen om de bal te vangen. Kārtībnieks geeft de bal voor. Akots probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Kārtībnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kārtībnieks geeft een lange en hoge pass. Daar is Junka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Akots probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Rzeczkowski onderschept slim de pass. Rzeczkowski schiet op doel. Junka probeert de bal aan de voet te houden. Kārtībnieks geeft de bal voor. Rzeczkowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gavars probeert naar een medespeler te passen. Kārtībnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kārtībnieks passt de bal in één keer door. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Zvaigznes 85%, Cīnītāji 15%.
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:4

47e minuut.
Tūters is nu in balbezit. Tūters passt de bal met de wreef. Kārtībnieks probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:5

51e minuut.
Kārlēns geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kārtībnieks met de inworp. Tūters geeft de bal voor. Rzeczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kārtībnieks passt de bal in één keer door. Tūters rent richting de bal. Tūters passt de bal in één keer door. Gavars is nu in balbezit. Gavars schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:6

55e minuut.
Sidorovs is nu in balbezit. Sidorovs geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... Akots maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:7

61e minuut.
Pelēkzirnis is nu in balbezit. Pelēkzirnis geeft de bal voor. Peļuvanags heeft problemen om de bal te vangen. Kārtībnieks is nu in balbezit. Kārtībnieks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Plicis passt de bal in één keer door. Sidorovs speelt de bal door. Rzeczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... Junka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:8

64e minuut.
Cimurs probeert naar een medespeler te passen. Vīnbergs is nu in balbezit. Vīnbergs probeert naar een medespeler te passen. Kārtībnieks is nu in balbezit. Kārtībnieks draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Rzeczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Sidorovs is nu in balbezit. Sidorovs probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:9

69e minuut.
Tūters raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šķēps komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Meijers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kārtībnieks is nu in balbezit. Kārtībnieks passt de bal zonder na te denken. Rzeczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:10

73e minuut.
Šķēps kopt de bal weg. Kārtībnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kārtībnieks probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... Akots bokst de bal weg.

75e minuut.
Sidorovs met een sublieme pass. Šķēps rent richting de bal. Šķēps met een sublieme pass. Klungelig pakt Rzeczkowski de bal. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:11

76e minuut.
Meijers is nu in balbezit. Bleidelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijers is nu in balbezit. Rzeczkowski onderschept slim de pass. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Vīnbergs geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavars met de inworp. Sidorovs geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:12

84e minuut.
Junka geeft een lange en hoge pass. Gavars rent richting de bal. Sidorovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorovs geeft een hoge lob. Kārlēns kopt de bal weg. Akots verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Zvaigznes 83%, Cīnītāji 17%.
Griešana Zvaigznes - Cīnītāji 0:13