Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uzkopšana Tīģeri Reinito
Normal Tactiek tris aizsragi
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 47
zwak Schieten solide
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torno met de inworp. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante geeft een hoge lob. Marvaldi krijgt zijn hoofd ertegen. Hercogs bokst de bal weg. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - Reinito 0:1

9e minuut.
Kante onderschept slim de pass. Kante passt de bal in één keer door. Vršek is nu in balbezit. Vršek schiet op doel. Jaunutis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Silahtar rent richting de bal. Silahtar passt de bal zonder na te denken. Virskulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virskulis geeft een hoge lob. Vršek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Virskulis is nu in balbezit. Virskulis geeft de bal voor. Klungelig pakt Labrencis de bal. Vršek is nu in balbezit. Vršek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Mălăiescu speelt de bal door. Virskulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virskulis geeft de bal voor. Seisums probeert de bal aan de voet te houden. Marvaldi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Virskulis is nu in balbezit. Silahtar met een sublieme pass. Torno met een sublieme pass. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kampars kan de bal niet met de borst controleren. Kante rent richting de bal. Kante passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marvaldi de bal. Marvaldi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Torno passt de bal met de wreef. Labrencis heeft problemen om de bal te vangen. Torno onderschept slim de pass. Vršek rent richting de bal. Vršek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hercogs trapt de bal weg. Kante kopt de bal weg. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek draait met de bal, schiet en ... Hercogs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante rent richting de bal. Kante probeert naar een medespeler te passen. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Torno rent richting de bal. Torno geeft een hoge lob. Berns kopt de bal weg. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Hercogs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Labrencis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kante rent richting de bal. Kante geeft een hoge lob. Hercogs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Hercogs trapt de bal weg van het doel. Kante kopt de bal weg. Marvaldi is nu in balbezit. Virskulis rent richting de bal. Virskulis haalt uit met een fantastische trap. Hercogs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Inworp. Torno met de inworp. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante geeft een lange en hoge pass. Marvaldi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Inworp. Torno met de inworp. Kante geeft de bal voor. Marvaldi krijgt zijn hoofd ertegen. Hercogs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - Reinito 0:2

41e minuut.
Kante geeft een hoge lob. Jaunutis heeft problemen om de bal te vangen. Kampars bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek onderschept slim de pass. Vršek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Marvaldi controleert de bal met de borst. Jaunutis is nu in balbezit. Marvaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Vršek rent richting de bal. Vršek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Torno kopt de bal weg. Labrencis controleert de bal met de borst. Vršek is nu in balbezit. Torno rent richting de bal. Torno geeft een lange en hoge pass. Hercogs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marvaldi is nu in balbezit. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - Reinito 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzkopšana Tīģeri 84%, Reinito 16%.
Uzkopšana Tīģeri - Reinito 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Marvaldi de bal. Virskulis rent richting de bal. Seisums tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seisums krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Silahtar rent richting de bal. Silahtar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Virskulis de bal. Virskulis met een sublieme pass. Domenech geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Domenech verovert de bal door een tackle van achteren. Domenech geeft een hoge lob. Daar is Jaunutis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kante rent richting de bal. Kante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Torno met een sublieme pass. Marvaldi controleert de bal met de borst. Jaunutis is nu in balbezit. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Marvaldi controleert de bal met de borst. Marvaldi passt de bal met de wreef. Kante rent richting de bal. Kante geeft een lange en hoge pass. Vršek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - Reinito 0:4

63e minuut.
Virskulis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jaunutis de bal. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek schiet op doel. Hercogs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kante is nu in balbezit. Kante passt de bal met de wreef. Daar is Vršek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kante rent richting de bal. Kante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Domenech onderschept slim de pass. Domenech passt de bal zonder na te denken. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek haalt uit met een fantastische trap. Jaunutis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kante is nu in balbezit. Kante geeft de bal voor. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek schiet op doel. Hercogs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - Reinito 0:5

72e minuut.
Kante met een sublieme pass. Domenech rent richting de bal. Gārnis maakt een afschuwelijke overtreding. Gārnis krijgt een gele kaart. Domenech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domenech met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - Reinito 0:6

76e minuut.
Torno passt de bal zonder na te denken. Kante met een sublieme pass. Vršek rent richting de bal. Vršek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jaunutis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gārnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Marvaldi passt de bal in één keer door. Vršek rent richting de bal. Vršek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - Reinito 0:7

81e minuut.
Kante met een sublieme pass. Marvaldi is nu in balbezit. Virskulis rent richting de bal. Virskulis geeft een hoge lob. Hercogs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Silahtar passt de bal zonder na te denken. Domenech probeert naar een medespeler te passen. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante geeft een hoge lob. Vršek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berns met een harde bal richting middenveld. Vršek kopt de bal weg. Klungelig pakt Marvaldi de bal. Marvaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - Reinito 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzkopšana Tīģeri 83%, Reinito 17%.
Uzkopšana Tīģeri - Reinito 0:8