Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Cāļi SK Puikas
Normal Tactiek Second level
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 40.4
unsatisfactory Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Alksnis rent richting de bal. Alksnis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sidrs de bal onder controle te krijgen. Nilov rent richting de bal. Nilov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Valmierietis de bal onder controle te krijgen. Upenieks is nu in balbezit. Upenieks passt de bal in één keer door. Strauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauts geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Damert rent richting de bal. Damert passt de bal met de wreef. Nilov is nu in balbezit. Nilov schiet op doel. Vebersts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Cāļi - SK Puikas 0:1

11e minuut.
Strauts kopt de bal weg. Damert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saldābols. Saldābols krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Doeltrap. Vebersts trapt de bal weg. Alksnis speelt de bal door. Nilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Damert speelt de bal door. Alksnis heeft problemen om de bal te vangen. Alksnis geeft een lange en hoge pass. Valmierietis rent richting de bal. Valmierietis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vaironis is nu in balbezit. Nilov onderschept slim de pass. Nilov heeft problemen om de bal te vangen. Nilov schiet op doel. Vebersts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nilov is nu in balbezit. Nilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Cāļi - SK Puikas 0:2

24e minuut.
Alksnis geeft een lange en hoge pass. Strauts rent richting de bal. Met opzet legt Sidrs zijn tegenspeler op de grond. Sidrs krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Peltmanis kopt de bal weg. Damert rent richting de bal. Damert met een sublieme pass. Nilov is nu in balbezit. Nilov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Laukšteins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valmierietis is nu in balbezit. Valmierietis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Cāļi - SK Puikas 0:3

26e minuut.
Damert verovert de bal door een tackle van achteren. Damert passt de bal met de wreef. Laukšteins rent richting de bal. Nilov onderschept slim de pass. Nilov schiet op doel. Vebersts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Valmierietis rent richting de bal. Valmierietis passt de bal in één keer door. Nilov is nu in balbezit. Nilov draait met de bal, schiet en ... Vebersts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Cāļi - SK Puikas 0:4

32e minuut.
Valmierietis rent richting de bal. Laukšteins onderschept slim de pass. Damert verovert de bal door een tackle van achteren. Valmierietis rent richting de bal. Valmierietis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Cāļi - SK Puikas 0:5

39e minuut.
Strauts probeert naar een medespeler te passen. Saldābols speelt de bal door. Alksnis met een sublieme pass. Valmierietis rent richting de bal. Valmierietis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Cāļi 68%, SK Puikas 32%.
AC Cāļi - SK Puikas 0:5

46e minuut.
Piepe komt het veld opgelopen. Zellis komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Piepe is nu in balbezit. Zellis is nu in balbezit. Zellis speelt de bal door. Nilov rent richting de bal. Nilov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Piepe schiet op doel. Laukšteins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piepe is nu in balbezit. Piepe schiet op doel. Vebersts probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Klope komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alksnis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klūga bereikt de bal nog maar net als eerste. Klūga geeft een lange en hoge pass. Piepe krijgt zijn hoofd ertegen. Vebersts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rūķītis speelt de bal door. Upenieks rent richting de bal. Upenieks met een sublieme pass. Klungelig pakt Nilov de bal. Nilov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laukšteins kopt de bal weg. Zellis is nu in balbezit. Zellis geeft de bal voor. Vebersts bokst de bal weg.

68e minuut.
Piepe rent richting de bal. Zellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellis passt de bal met de wreef. Nilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zellis kopt de bal weg. Nilov rent richting de bal. Nilov probeert naar een medespeler te passen. Piepe rent richting de bal. Piepe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klūga passt de bal in één keer door. Piepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaironis maakt een afschuwelijke overtreding. Vaironis krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Alksnis probeert naar een medespeler te passen. Zellis is nu in balbezit. Zellis probeert naar een medespeler te passen. Piepe is nu in balbezit. Piepe schiet op doel. Vebersts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Strauts rent richting de bal. Strauts geeft een lange en hoge pass. Daar is Zellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piepe is nu in balbezit. Piepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zellis probeert de bal met de borst te controleren. Piepe rent richting de bal. Zellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepe rent richting de bal. Piepe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Strauts geeft de bal voor. Piepe kopt de bal weg. Zellis is nu in balbezit. Nilov is nu in balbezit. Nilov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Cāļi 74%, SK Puikas 26%.
AC Cāļi - SK Puikas 0:5