Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Казачныя Дрэвы Сумныя Настаўнікі
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


5e minuut.
Lebeika met een sublieme pass. Auchynka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatkun onderschept slim de pass. Nazarau verovert de bal door een tackle van achteren. Nazarau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mironszyk met een sublieme pass. Prygaeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lebeika zijn tegenspeler op de grond. Lebeika krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Skibarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihaluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibarka verovert de bal door een tackle van achteren. Skibarka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Казачныя Дрэвы - Сумныя Настаўнікі 1:0

39e minuut.
Lyskavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihaluk verovert de bal door een tackle van achteren. Mihaluk speelt de bal door. Auchynka is nu in balbezit. Auchynka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Maskevich geeft een hoge lob. Viachorka probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Turets de bal onder controle te krijgen. Mamanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Mamanovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Казачныя Дрэвы 38%, Сумныя Настаўнікі 62%.
Казачныя Дрэвы - Сумныя Настаўнікі 1:0

48e minuut.
Lyskavets speelt de bal door. Viachorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Viachorka met een sublieme pass. Mamanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamanovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lyskavets met een sublieme pass. Skibarka is nu in balbezit. Skibarka passt de bal in één keer door. Mamanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamanovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Viachorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Viachorka geeft de bal voor. Mamanovich is nu in balbezit. Skibarka rent richting de bal. Skibarka draait met de bal, schiet en ... Ladzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Lakavets is nu in balbezit. Lakavets passt de bal zonder na te denken. Mamanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibarka is nu in balbezit. Skibarka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Utseha bereikt de bal nog maar net als eerste. Viachorka onderschept slim de pass. Viachorka passt de bal in één keer door. Mamanovich rent richting de bal. Mamanovich haalt uit met een fantastische trap. Ladzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Brytva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adamovicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Казачныя Дрэвы 48%, Сумныя Настаўнікі 52%.
Казачныя Дрэвы - Сумныя Настаўнікі 1:0