Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
НКВД Важкія Дрэвы
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Halyakevich is nu in balbezit. Halyakevich geeft een lange en hoge pass. Hardzevich kan de bal niet met de borst controleren. Zaretski is nu in balbezit. Zaretski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Daar is Pronnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pir`janovich onderschept slim de pass. Pir`janovich geeft de bal voor. Takushevich is nu in balbezit. Takushevich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pir`janovich passt de bal met de wreef. Halyakevich rent richting de bal. Halyakevich geeft de bal voor. Takushevich rent richting de bal. Takushevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Karol` rent richting de bal. Karol` passt de bal in één keer door. Charavik rent richting de bal. Andronau onderschept slim de pass. Andronau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Zaretski de bal. Barschun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaretski. Zaretski krijgt een gele kaart. Barschun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: НКВД 46%, Важкія Дрэвы 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
НКВД - Важкія Дрэвы 0:0

53e minuut.
Hardzevich rent richting de bal. Hardzevich geeft een lange en hoge pass. Negadovich kopt de bal weg. Takushevich is nu in balbezit. Takushevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pir`janovich met de inworp. Kupranovich is nu in balbezit. Kupranovich geeft een hoge lob. Charavik rent richting de bal. Charavik probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chumachenka zal de hoekschop nemen. Kupranovich rent richting de bal. Takushevich heeft problemen om de bal te vangen. Takushevich haalt uit met een fantastische trap. Salashenka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
НКВД - Важкія Дрэвы 0:1

66e minuut.
Dubko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negadovich met een snelle inworp. Andronau bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronau geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: НКВД 41%, Важкія Дрэвы 59%.
НКВД - Важкія Дрэвы 0:1