Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бульбяныя Пераможцы Магічныя Чмокі
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Makushonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagdanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipatovich begaat een overtreding. Ipatovich krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rasolau met de inworp. Antsipau is nu in balbezit. Antsipau speelt de bal door. Levashkevich is nu in balbezit. Levashkevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Boussiko rent richting de bal. Boussiko geeft de bal voor. Kavalionak is nu in balbezit. Bagdanovich is nu in balbezit. Bagdanovich schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Пераможцы - Магічныя Чмокі 0:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Rotmistrau de bal onder controle te krijgen. Nizikau rent richting de bal. Nizikau speelt de bal door. Bagdanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagdanovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Khamenka kopt de bal weg. Khamenka is nu in balbezit. Zakreuski is nu in balbezit. Antsipau rent richting de bal. Antsipau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Antsipau onderschept slim de pass. Rotmistrau is nu in balbezit. Zaviaruha rent richting de bal. Levashkevich onderschept slim de pass. Levashkevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rasolau met een snelle inworp. Antsipau is nu in balbezit. Antsipau draait met de bal, schiet en ... Pauliankovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Бульбяныя Пераможцы - Магічныя Чмокі 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Пераможцы 53%, Магічныя Чмокі 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бульбяныя Пераможцы - Магічныя Чмокі 1:1

47e minuut.
Tabuhou is nu in balbezit. Nizikau verovert de bal door een tackle van achteren. Nitskovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizikau verovert de bal door een tackle van achteren. Nizikau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Makushonak kopt de bal weg. Antsipau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotmistrau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rotmistrau krijgt een gele kaart. Antsipau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antsipau komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Nitskovich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zaviaruha met de inworp. Boussiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussiko geeft een hoge lob. Zolau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Nizikau de bal onder controle te krijgen. Ipatovich probeert naar een medespeler te passen. Khamenka is nu in balbezit. Levashkevich onderschept slim de pass. Levashkevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Пераможцы - Магічныя Чмокі 2:1

77e minuut.
Zakreuski geeft de bal voor. Boussiko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maliarou. Maliarou krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Rotmistrau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotmistrau geeft een hoge lob. Ipatovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizikau verovert de bal door een tackle van achteren. Nizikau passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Пераможцы 62%, Магічныя Чмокі 38%.
Бульбяныя Пераможцы - Магічныя Чмокі 2:1