Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Казачныя Вожыкі Пявучыя Стральцы
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Klyukin met een snelle inworp. Skalazub rent richting de bal. Skalazub haalt uit met een fantastische trap. Al`piarovich maakt een snoekduik en kopt de bal. Husyatski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Miadzvedzjau verovert de bal door een tackle van achteren. Ryjykau rent richting de bal. Ryjykau passt de bal in één keer door. Nabatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabatau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ryjykau is nu in balbezit. Slasheuski is nu in balbezit. Ryjykau onderschept slim de pass. Ryjykau haalt uit met een fantastische trap. Buloichyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Казачныя Вожыкі - Пявучыя Стральцы 0:1

28e minuut.
Balbat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Navakovich met de inworp. Ryjykau is nu in balbezit. Ryjykau schiet op doel. Buloichyk bokst de bal weg. Daar is Balbat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nabatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabatau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Казачныя Вожыкі - Пявучыя Стральцы 0:2

33e minuut.
Slasheuski passt de bal zonder na te denken. Klyukin rent richting de bal. Klyukin geeft de bal voor. Al`piarovich rent richting de bal. Al`piarovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Skalazub schiet op doel. Strypeikis is nu in balbezit. Strypeikis geeft een lange en hoge pass. Liameshka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skalazub springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Казачныя Вожыкі 45%, Пявучыя Стральцы 55%.
Казачныя Вожыкі - Пявучыя Стральцы 0:2

53e minuut.
Ryjykau rent richting de bal. Balbat verovert de bal door een tackle van achteren. Balbat speelt de bal door. Skalazub bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalazub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Казачныя Вожыкі - Пявучыя Стральцы 1:2

69e minuut.
Slasheuski is nu in balbezit. Slasheuski passt de bal zonder na te denken. Vykun rent richting de bal. Klyukin verovert de bal door een tackle van achteren. Klyukin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ryjykau onderschept slim de pass. Ryjykau probeert naar een medespeler te passen. Balbat rent richting de bal. Nabatau verovert de bal door een tackle van achteren. Nabatau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rafeianka met een sublieme pass. Nabatau heeft problemen om de bal te vangen. Rafeianka probeert naar een medespeler te passen. Ryjykau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjykau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ladysh passt de bal in één keer door. Skalazub rent richting de bal. Liameshka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalazub bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalazub schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Казачныя Вожыкі 43%, Пявучыя Стральцы 57%.
Казачныя Вожыкі - Пявучыя Стральцы 1:2