Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Магічныя Дрэвы Тарпеда Грыбы
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Legonin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arhipau komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Liashenia rent richting de bal. Drazhyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liashenia raakt geblesseerd tijdens het duel. Liashenia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huszel` springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Prymochanka met een sublieme pass. Nazarszuk rent richting de bal. Nazarszuk passt de bal met de wreef. Petskaleu is nu in balbezit. Petskaleu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mel`nikau passt de bal in één keer door. Nazarszuk speelt de bal door. Barouski probeert naar een medespeler te passen. Petskaleu rent richting de bal. Petskaleu draait met de bal, schiet en ... Brun`ko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Магічныя Дрэвы - Тарпеда Грыбы 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Магічныя Дрэвы 51%, Тарпеда Грыбы 49%.
Магічныя Дрэвы - Тарпеда Грыбы 0:1

46e minuut.
Pagozhau is nu in balbezit. Huszel` rent richting de bal. Drazhyn is nu in balbezit. Huszel` verovert de bal door een tackle van achteren. Huszel` draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Магічныя Дрэвы - Тарпеда Грыбы 1:1

52e minuut.
Mel`nikau rent richting de bal. Zhyjicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mel`nikau. Mel`nikau krijgt een gele kaart. Zhyjicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Talan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Drazhyn passt de bal met de wreef. Kasianovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasianovich geeft de bal voor. Petskaleu is nu in balbezit. Petskaleu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pagozhau rent richting de bal. Huszel` rent richting de bal. Zmitrakovich verovert de bal door een tackle van achteren. Pagozhau onderschept slim de pass. Pagozhau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Магічныя Дрэвы - Тарпеда Грыбы 2:1

87e minuut.
Boussiko geeft een lange en hoge pass. Kasianovich kopt de bal weg. Prymochanka heeft problemen om de bal te vangen. Drazhyn onderschept slim de pass. Drazhyn geeft de bal voor. Brun`ko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Магічныя Дрэвы 50%, Тарпеда Грыбы 50%.
Магічныя Дрэвы - Тарпеда Грыбы 2:1