Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зялёныя Лісы Зялёныя Настаўнікі
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Makalovich met een sublieme pass. Trusau is nu in balbezit. Ragalevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ragalevich krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Zhybartovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Habai onderschept slim de pass. Zhybartovicz met een sublieme pass. Kurhan is nu in balbezit. Kurhan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zhybartovicz geeft de bal voor. Mul`ko probeert de bal aan de voet te houden. Rudkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Patskevich rent richting de bal. Patskevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Manuryk trapt de bal weg. Dudzich is nu in balbezit. Zhybartovicz begaat een overtreding. Dudzich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Лісы 57%, Зялёныя Настаўнікі 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Зялёныя Лісы - Зялёныя Настаўнікі 0:0

52e minuut.
Trusau met een snelle inworp. Makalovich is nu in balbezit. Makalovich speelt de bal door. Patskevich is nu in balbezit. Patskevich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zhybartovicz passt de bal met de wreef. Rudkevich speelt de bal door. Loktysh is nu in balbezit. Patskevich verovert de bal door een tackle van achteren. Patskevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Лісы - Зялёныя Настаўнікі 0:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nizikau met de inworp. Ziuzenak probeert naar een medespeler te passen. Patskevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Patskevich draait met de bal, schiet en ... Manuryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Liamaeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Liamaeu geeft een hoge lob. Patskevich rent richting de bal. Patskevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Лісы - Зялёныя Настаўнікі 0:2

89e minuut.
Klungelig pakt Citkouski de bal. Nizikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizikau met een sublieme pass. Dudzich is nu in balbezit. Dudzich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Лісы 50%, Зялёныя Настаўнікі 50%.
Зялёныя Лісы - Зялёныя Настаўнікі 0:2