Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Дужыя Лісы Жоўтыя Мядзведзі
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Muravitski onderschept slim de pass. Ragozin is nu in balbezit. Ragozin passt de bal in één keer door. Stahanovich rent richting de bal. Stahanovich schiet op doel. Znak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Zherdziau kopt de bal weg. Klungelig pakt Higel` de bal. Kuzmich is nu in balbezit. Kuzmich schiet op doel. Karalevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Дужыя Лісы - Жоўтыя Мядзведзі 1:0

11e minuut.
Ragozin is nu in balbezit. Kuzmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragozin begaat een overtreding. Ragozin krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Levashenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadumkevich verovert de bal door een tackle van achteren. Kadumkevich geeft de bal voor. Daar is Stahanovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stahanovich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mamanovich speelt de bal door. Ragozin is nu in balbezit. Ragozin passt de bal zonder na te denken. Stahanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Stahanovich schiet op doel. Znak bokst de bal weg.

28e minuut.
Daar is Zinoueu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zherdziau is nu in balbezit. Zherdziau passt de bal in één keer door. Kuzmich is nu in balbezit. Kuzmich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rybakou rent richting de bal. Ragozin onderschept slim de pass. Ragozin speelt de bal door. Stahanovich rent richting de bal. Stahanovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mamanovich met een snelle inworp. Zinoueu rent richting de bal. Zinoueu met een sublieme pass. Stahanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Stahanovich schiet op doel. Znak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Haidun geeft een hoge lob. Latash is nu in balbezit. Pankratau begaat een overtreding. Pankratau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дужыя Лісы 69%, Жоўтыя Мядзведзі 31%.
Дужыя Лісы - Жоўтыя Мядзведзі 1:0

53e minuut.
Urash kopt de bal weg. Zinoueu rent richting de bal. Zinoueu passt de bal zonder na te denken. Kuzmich heeft problemen om de bal te vangen. Kuzmich draait met de bal, schiet en ... Karalevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Halinovich rent richting de bal. Ragozin onderschept slim de pass. Ragozin passt de bal in één keer door. Stahanovich is nu in balbezit. Stahanovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Halinovich geeft een hoge lob. Kursevich rent richting de bal. Euliakevich probeert naar een medespeler te passen. Zherdziau rent richting de bal. Zherdziau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Latash rent richting de bal. Kadumkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadumkevich speelt de bal door. Ragozin is nu in balbezit. Ragozin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дужыя Лісы 51%, Жоўтыя Мядзведзі 49%.
Дужыя Лісы - Жоўтыя Мядзведзі 1:0