Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
МТЗ Змагары Вялікія Дзятлы
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Nikalaenia is nu in balbezit. Rusanenka verovert de bal door een tackle van achteren. Bal` verovert de bal door een tackle van achteren. Bal` draait met de bal, schiet en ... Tainikau probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chumakou verovert de bal door een tackle van achteren. Chumakou geeft een lange en hoge pass. Kurmanovich met een sublieme pass. Apenka rent richting de bal. Apenka schiet op doel. Ladoryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Rusanenka heeft problemen om de bal te vangen. Bal` rent richting de bal. Rusanenka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rusanenka krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bal` rent richting de bal. Bal` met een sublieme pass. Zharnikau rent richting de bal. Nikalaenia onderschept slim de pass. Nikalaenia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
МТЗ Змагары - Вялікія Дзятлы 0:1

23e minuut.
Rusanenka met een snelle inworp. Ragavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragavik passt de bal in één keer door. Apenka rent richting de bal. Apenka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ignatkevich kopt de bal weg. Chayka rent richting de bal. Viazovich onderschept slim de pass. Viazovich draait met de bal, schiet en ... Ignatkevich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kurmanovich neemt de hoekschop. Ragavik rent richting de bal. Ragavik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Apenka is nu in balbezit. Apenka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
МТЗ Змагары - Вялікія Дзятлы 1:1

33e minuut.
Nikalaenia is nu in balbezit. Tryfanau rent richting de bal. Tryfanau geeft de bal voor. Nikalaenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikalaenia schiet op doel. Tainikau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Chayka probeert naar een medespeler te passen. Chumakou rent richting de bal. Nikalaenia rent richting de bal. Bal` is nu in balbezit. Bal` schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: МТЗ Змагары 50%, Вялікія Дзятлы 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
МТЗ Змагары - Вялікія Дзятлы 1:1

47e minuut.
Makarski met een snelle inworp. Tryfanau geeft een lange en hoge pass. Mihejau heeft problemen om de bal te vangen. Nikalaenia rent richting de bal. Nikalaenia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
МТЗ Змагары - Вялікія Дзятлы 1:2

62e minuut.
Zharnikau trapt de bal weg. Chumakou kopt de bal weg. Mihejau is nu in balbezit. Nikalaenia onderschept slim de pass. Nikalaenia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ragavik verovert de bal door een tackle van achteren. Ragavik met een sublieme pass. Daar is Rahulia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viazovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Viazovich draait met de bal, schiet en ... Ladoryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: МТЗ Змагары 44%, Вялікія Дзятлы 56%.
МТЗ Змагары - Вялікія Дзятлы 1:2