Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зялёныя Чмокі Бліккучыя Паганкі
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Leasevich haalt uit met een fantastische trap. Tolchykau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Samulevich zal de hoekschop nemen. Salamaha kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Daar is Laurysh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurysh passt de bal zonder na te denken. Miklashevich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Samulevich de bal. Samulevich geeft een lange en hoge pass. Zaniatovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laurysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurysh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Бліккучыя Паганкі 0:1

19e minuut.
Miklashevich passt de bal met de wreef. Sakol`chyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakol`chyk met een sublieme pass. Raskazau rent richting de bal. Raskazau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Зялёныя Чмокі - Бліккучыя Паганкі 1:1

23e minuut.
Bus`ko bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurysh onderschept slim de pass. Leasevich is nu in balbezit. Leasevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Бліккучыя Паганкі 1:2

26e minuut.
Raskazau bereikt de bal nog maar net als eerste. Raskazau passt de bal in één keer door. Sidarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidarchuk draait met de bal, schiet en ... Pryemka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Зялёныя Чмокі - Бліккучыя Паганкі 2:2

37e minuut.
Sakol`chyk probeert naar een medespeler te passen. Sidarchuk rent richting de bal. Miklashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Raskazau onderschept slim de pass. Raskazau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Leasevich de bal. Leasevich geeft een lange en hoge pass. Khamecki kopt de bal weg. Laurysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurysh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Чмокі - Бліккучыя Паганкі 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Чмокі 56%, Бліккучыя Паганкі 44%.
Зялёныя Чмокі - Бліккучыя Паганкі 2:3

70e minuut.
Miklashevich passt de bal in één keer door. Salamaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamaha passt de bal zonder na te denken. Leasevich is nu in balbezit. Leasevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Чмокі 52%, Бліккучыя Паганкі 48%.
Зялёныя Чмокі - Бліккучыя Паганкі 2:3