Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лакаматыў Жураўлі FK Стрыхунчыкі
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 23.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen average


1e minuut.
Anisimau met een sublieme pass. Zizich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapuga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lapuga krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Lapuga verovert de bal door een tackle van achteren. Lapuga speelt de bal door. Zinovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinovik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Varabei de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kiryk onderschept slim de pass. Kiryk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zinovik de bal. Zinovik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Жураўлі - FK Стрыхунчыкі 0:1

29e minuut.
Zinovik is nu in balbezit. Slabitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinovik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zinovik krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Botuh is nu in balbezit. Botuh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hakanovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lapuga geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Zinovik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Жураўлі - FK Стрыхунчыкі 0:2

41e minuut.
Suprovich is nu in balbezit. Kiryk onderschept slim de pass. Kiryk geeft een lange en hoge pass. Zinovik is nu in balbezit. Zinovik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лакаматыў Жураўлі 72%, FK Стрыхунчыкі 28%.
Лакаматыў Жураўлі - FK Стрыхунчыкі 0:2

46e minuut.
Anisimau rent richting de bal. Zinovik onderschept slim de pass. Zinovik passt de bal zonder na te denken. Zizich is nu in balbezit. Zizich haalt uit met een fantastische trap. Ladzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Kiryk verovert de bal door een tackle van achteren. Kiryk passt de bal in één keer door. Zinovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinovik draait met de bal, schiet en ... Buhalau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Жураўлі - FK Стрыхунчыкі 0:3

63e minuut.
Slabitski kopt de bal weg. Hakanovich kan de bal niet met de borst controleren. Hakanovich geeft een hoge lob. Zinovik is nu in balbezit. Zinovik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Жураўлі - FK Стрыхунчыкі 0:4

67e minuut.
Kacevich verovert de bal door een tackle van achteren. Kacevich geeft een hoge lob. Samavoltsau rent richting de bal. Lapuga onderschept slim de pass. Lapuga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zotkin geeft de bal voor. Maximenia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazubovich. Kazubovich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лакаматыў Жураўлі 63%, FK Стрыхунчыкі 37%.
Лакаматыў Жураўлі - FK Стрыхунчыкі 0:4