Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гарачыя Алені Хуткія Драпежнікі
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Smahin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanashkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanashkevich speelt de bal door. Lisik rent richting de bal. Lisik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Хуткія Драпежнікі 0:1

21e minuut.
Astashonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabinovich onderschept slim de pass. Rabinovich met een sublieme pass. Lisik rent richting de bal. Lisik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Silanau trapt de bal weg van het doel. Rabinovich kopt de bal weg. Klungelig pakt Legan`kou de bal. Zaleski is nu in balbezit. Zaleski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zaleski met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Zhaunerczyk de bal onder controle te krijgen. Akula verovert de bal door een tackle van achteren. Akula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Гарачыя Алені - Хуткія Драпежнікі 1:1

32e minuut.
Zaleski is nu in balbezit. Legan`kou onderschept slim de pass. Legan`kou speelt de bal door. Lisik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Хуткія Драпежнікі 1:2

42e minuut.
Legan`kou verovert de bal door een tackle van achteren. Legan`kou geeft een lange en hoge pass. Bialkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vantsovich kopt de bal weg. Bialkevicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lisik is nu in balbezit. Lisik haalt uit met een fantastische trap. Charahovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Хуткія Драпежнікі 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Алені 61%, Хуткія Драпежнікі 39%.
Гарачыя Алені - Хуткія Драпежнікі 1:3

51e minuut.
Rubinau is nu in balbezit. Rubinau geeft een hoge lob. Legan`kou is nu in balbezit. Zaleski onderschept slim de pass. Zaleski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Smahin heeft problemen om de bal te vangen. Smahin met een sublieme pass. Akula is nu in balbezit. Zaleski rent richting de bal. Zaleski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Хуткія Драпежнікі 2:3

62e minuut.
Legan`kou met een sublieme pass. Kanashkevich rent richting de bal. Kanashkevich met een sublieme pass. Daar is Rabinovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabinovich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charahovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lisik rent richting de bal. Lisik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Хуткія Драпежнікі 2:4

69e minuut.
Rabinovich onderschept slim de pass. Rabinovich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Khramczankou de bal. Lisik is nu in balbezit. Lisik draait met de bal, schiet en ... Charahovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lisik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Хуткія Драпежнікі 2:5

73e minuut.
Rubinau is nu in balbezit. Rabinovich verovert de bal door een tackle van achteren. Astashonak is nu in balbezit. Rabinovich onderschept slim de pass. Rabinovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Хуткія Драпежнікі 2:6

82e minuut.
Astashonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vashkevich is nu in balbezit. Vashkevich passt de bal in één keer door. Lisik rent richting de bal. Lisik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Rubinau is nu in balbezit. Rabinovich onderschept slim de pass. Rabinovich passt de bal in één keer door. Lisik is nu in balbezit. Lisik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Алені 70%, Хуткія Драпежнікі 30%.
Гарачыя Алені - Хуткія Драпежнікі 2:6