Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ment Залатыя Курганы
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Parhimovich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piatkun komt het veld opgelopen.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakaznikau met een snelle inworp. Rolich rent richting de bal. Rolich geeft een lange en hoge pass. Zaniatovich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ladzik trapt de bal weg. Turczynovicz kopt de bal weg. Ilatouski controleert de bal met de borst. Ilatouski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zaniatovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaniatovich met een sublieme pass. Rolich is nu in balbezit. Rolich draait met de bal, schiet en ... Ramoshka heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

19e minuut.
Rolich kopt de bal weg. Daar is Ipatovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaniatovich begaat een overtreding. Ipatovich roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ipatovich kan niet meer verder spelen. Chymbanevich komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Usatsiuk passt de bal in één keer door. Mazanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kurlovich zijn tegenspeler op de grond. Kurlovich krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Piatkun geeft een lange en hoge pass. Zaniatovich rent richting de bal. Rolich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaniatovich is nu in balbezit. Zaniatovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Halinski de bal. Ilatouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnacevich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilatouski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turczynovicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ment - Залатыя Курганы 0:1

40e minuut.
Rolich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolich passt de bal met de wreef. Zaniatovich is nu in balbezit. Zaniatovich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ment 51%, Залатыя Курганы 49%.
FC Ment - Залатыя Курганы 0:1

61e minuut.
Ladzik trapt de bal weg. Turczynovicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Usatsiuk de bal. Ilatouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilatouski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ment - Залатыя Курганы 0:2

63e minuut.
Zakaznikau is nu in balbezit. Zakaznikau geeft een hoge lob. Piatkun rent richting de bal. Rolich is nu in balbezit. Rolich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Hajnuk kopt de bal weg. Rolich heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holyshau. Rolich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Piatkun neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tsybulia geeft een hoge lob. Inworp. Mazanau met een snelle inworp. Turczynovicz is nu in balbezit. Turczynovicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Holyshau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsybulia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holyshau raakt geblesseerd tijdens het duel. Holyshau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ilatouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilatouski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Piatkun met een sublieme pass. Siankevicz rent richting de bal. Siankevicz speelt de bal door. Ilatouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilatouski schiet op doel. Brizhevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Usatsiuk heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ment 50%, Залатыя Курганы 50%.
FC Ment - Залатыя Курганы 0:2