Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лакаматыў Тыгры Хуткія Змагары
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Slabeika heeft problemen om de bal te vangen. Andreeu verovert de bal door een tackle van achteren. Slabeika rent richting de bal. Andreeu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreeu geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Тыгры - Хуткія Змагары 0:1

8e minuut.
Zaharchyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Darachovicz komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Rusanenka heeft problemen om de bal te vangen. Slabeika is nu in balbezit. Andreeu verovert de bal door een tackle van achteren. Rusanenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanenka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Halouczyk geeft een lange en hoge pass. Chupilka kopt de bal weg. Andreeu rent richting de bal. Andreeu draait met de bal, schiet en ... Pleskatsevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Тыгры - Хуткія Змагары 0:2

16e minuut.
Slabeika geeft een hoge lob. Buhalau bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhalau geeft de bal voor. Rusanenka is nu in balbezit. Rusanenka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Тыгры - Хуткія Змагары 0:3

28e minuut.
Smalenchyk geeft een lange en hoge pass. Baravik kopt de bal weg. Nestsiarenka geeft een lange en hoge pass. Rusanenka is nu in balbezit. Rusanenka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Raniavets met de inworp. Darachovicz controleert de bal met de borst. Smalenchyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Darachovicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Darachovicz kan niet meer verder spelen. Manusevich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лакаматыў Тыгры 61%, Хуткія Змагары 39%.
Лакаматыў Тыгры - Хуткія Змагары 0:3

54e minuut.
Rastarguiau speelt de bal door. Manusevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanenka onderschept slim de pass. Klungelig pakt Andreeu de bal. Andreeu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Тыгры - Хуткія Змагары 0:4

56e minuut.
Andreeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreeu passt de bal met de wreef. Mazanjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanenka onderschept slim de pass. Rusanenka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Тыгры - Хуткія Змагары 0:5

70e minuut.
Chupilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziemidovicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dziemidovicz probeert naar een medespeler te passen. Latash is nu in balbezit. Latash draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Buhalau kopt de bal weg. Klungelig pakt Hurysh de bal. Barazna is nu in balbezit. Barazna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Тыгры - Хуткія Змагары 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лакаматыў Тыгры 56%, Хуткія Змагары 44%.
Лакаматыў Тыгры - Хуткія Змагары 1:5