Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Львы Alliansplast
Normal Tactiek Oborona
36% Balbezit 64%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 37.4
slecht Schieten goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Chaevich draait met de bal, schiet en ... Vykun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chernikau rent richting de bal. Cybul’ rent richting de bal. Cybul’ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Matvienka met een sublieme pass. Loktseu met een sublieme pass. Yarusevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik verovert de bal door een tackle van achteren. Pesik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sukonka rent richting de bal. Loktseu is nu in balbezit. Loktseu probeert naar een medespeler te passen. Cybul’ is nu in balbezit. Cybul’ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chaevich verovert de bal door een tackle van achteren. Chaevich passt de bal met de wreef. Hleb speelt de bal door. Cybul’ rent richting de bal. Cybul’ schiet op doel. Papkou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Alliansplast 0:1

22e minuut.
Sukonka probeert naar een medespeler te passen. Latysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik begaat een overtreding. Pesik krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Praharenia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papkou met een sublieme pass. Klungelig pakt Sukonka de bal. Cybul’ bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybul’ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Piuko trapt de bal weg. Yarusevich kopt de bal weg. Pesik rent richting de bal. Pesik draait met de bal, schiet en ... Praharenia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Alliansplast 0:2

33e minuut.
Yarusevich heeft problemen om de bal te vangen. Yarusevich met een sublieme pass. Pesik is nu in balbezit. Pesik haalt uit met een fantastische trap. Papkou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Alliansplast 0:3

34e minuut.
Latysh heeft problemen om de bal te vangen. Hleb onderschept slim de pass. Pesik is nu in balbezit. Cybul’ is nu in balbezit. Cybul’ schiet op doel. Papkou bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Alliansplast 0:4

35e minuut.
Padzeika speelt de bal door. Pazutka rent richting de bal. Pazutka met een sublieme pass. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Alliansplast 0:5

40e minuut.
Loktseu bereikt de bal nog maar net als eerste. Loktseu passt de bal zonder na te denken. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Alliansplast 0:6

44e minuut.
Sukonka passt de bal met de wreef. Maskaleu is nu in balbezit. Maskaleu geeft de bal voor. Cybul’ is nu in balbezit. Cybul’ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Papkou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Львы 69%, Alliansplast 31%.
AC Львы - Alliansplast 0:6

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Papkou niet meer kan verder spelen. Baudzei komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pesik rent richting de bal. Cybul’ is nu in balbezit. Chernikau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cybul’ raakt geblesseerd tijdens het duel. Cybul’ kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Alliansplast 0:7

50e minuut.
Sukonka met een sublieme pass. Pesik rent richting de bal. Pesik passt de bal zonder na te denken. Cybul’ bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybul’ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Vykun rent richting de bal. Vykun speelt de bal door. Klungelig pakt Praharenia de bal. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chaevich passt de bal zonder na te denken. Latysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik verovert de bal door een tackle van achteren. Pesik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Alliansplast 0:8

70e minuut.
Sukonka onderschept slim de pass. Sukonka geeft een hoge lob. Hleb probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cybul’, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cybul’ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Loktseu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hleb speelt de bal door. Pesik heeft problemen om de bal te vangen. Pesik haalt uit met een fantastische trap. Baudzei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Alliansplast 0:9

89e minuut.
Chaevich is nu in balbezit. Chaevich met een sublieme pass. Piuko rent richting de bal. Pesik onderschept slim de pass. Pesik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Львы 84%, Alliansplast 16%.
AC Львы - Alliansplast 0:9