Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гладкія Мядзведзі JuventusMogilev
Normal Tactiek compact
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 43.1
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
De Vos passt de bal in één keer door. Nunes Filho rent richting de bal. Nunes Filho geeft een lange en hoge pass. Toscano rent richting de bal. Toscano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:1

4e minuut.
Galeno is nu in balbezit. Toscano rent richting de bal. Galeno rent richting de bal. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:2

5e minuut.
Nunes Filho met een sublieme pass. Daar is Blot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blot geeft een lange en hoge pass. Toscano rent richting de bal. Toscano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Varyga trapt de bal weg van het doel. Blot kopt de bal weg. Galeno speelt de bal door. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Charapanski bokst de bal weg.

8e minuut.
Naryshkin probeert naar een medespeler te passen. Galeno met een sublieme pass. Toscano rent richting de bal. Toscano draait met de bal, schiet en ... Charapanski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Charapanski trapt de bal weg. Nunes Filho kopt de bal weg. Naryshkin heeft problemen om de bal te vangen. Toscano is nu in balbezit. Toscano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De Vos onderschept slim de pass. De Vos speelt de bal door. Galeno probeert naar een medespeler te passen. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Varyga kopt de bal weg. Maskalevich is nu in balbezit. Galeno onderschept slim de pass. Toscano rent richting de bal. Toscano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:3

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzyński met de inworp. Galeno is nu in balbezit. Galeno geeft een hoge lob. Toscano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sidarovich is nu in balbezit. Nunes Filho onderschept slim de pass. Nunes Filho passt de bal in één keer door. Toscano rent richting de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Athirson met een snelle inworp. De Vos met een sublieme pass. Varyga rent richting de bal. Toscano verovert de bal door een tackle van achteren. Toscano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:4

21e minuut.
Klungelig pakt Skrzyński de bal. Skrzyński passt de bal met de wreef. Galeno geeft een hoge lob. Toscano heeft problemen om de bal te vangen. Toscano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Zabel`ski geeft een lange en hoge pass. De Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vos passt de bal zonder na te denken. Toscano rent richting de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Charapanski bokst de bal weg.

30e minuut.
Demay bereikt de bal nog maar net als eerste. Demay speelt de bal door. Toscano heeft problemen om de bal te vangen. Toscano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:5

31e minuut.
Zaharonak probeert naar een medespeler te passen. Sidarovich rent richting de bal. Toscano verovert de bal door een tackle van achteren. Toscano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:6

33e minuut.
Molatau is nu in balbezit. Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyński passt de bal met de wreef. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nunes Filho passt de bal met de wreef. Blot bereikt de bal nog maar net als eerste. Blot geeft een hoge lob. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:7

40e minuut.
De Vos probeert naar een medespeler te passen. Skrzyński is nu in balbezit. Skrzyński passt de bal in één keer door. Galeno is nu in balbezit. Galeno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Blot is nu in balbezit. Blot geeft een lange en hoge pass. Toscano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гладкія Мядзведзі 71%, JuventusMogilev 29%.
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:7

46e minuut.
Zaharonak is nu in balbezit. Nunes Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Nunes Filho passt de bal zonder na te denken. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Charapanski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyński passt de bal zonder na te denken. Toscano rent richting de bal. Toscano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:8

53e minuut.
Skrzyński probeert naar een medespeler te passen. Dashko is nu in balbezit. Toscano onderschept slim de pass. Toscano draait met de bal, schiet en ... Charapanski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:9

55e minuut.
Naryshkin probeert naar een medespeler te passen. Galeno probeert naar een medespeler te passen. Varyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano verovert de bal door een tackle van achteren. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Charapanski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Athirson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Athirson geeft de bal voor. Toscano is nu in balbezit. Toscano draait met de bal, schiet en ... Charapanski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:10

61e minuut.
Panchartek rent richting de bal. Panchartek geeft de bal voor. Blot speelt de bal door. Toscano rent richting de bal. Toscano draait met de bal, schiet en ... Charapanski bokst de bal weg.

64e minuut.
Blot geeft de bal voor. Daar is Toscano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toscano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dashko de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blot neemt de hoekschop. Toscano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dashko trapt de bal weg van het doel. Nunes Filho rent richting de bal. Galeno probeert naar een medespeler te passen. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Galeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano rent richting de bal. Galeno rent richting de bal. Toscano rent richting de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dashko met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Vos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrzyński rent richting de bal. Skrzyński geeft de bal voor. Charapanski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De Vos speelt de bal door. Maskalevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Maskalevich speelt de bal door. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:11

75e minuut.
Mihaluk is nu in balbezit. Galeno onderschept slim de pass. Galeno probeert naar een medespeler te passen. Toscano is nu in balbezit. Toscano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Varyga rent richting de bal. Toscano onderschept slim de pass. Galeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeno geeft een lange en hoge pass. Toscano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:12

80e minuut.
Skrzyński heeft problemen om de bal te vangen. Skrzyński speelt de bal door. Galeno speelt de bal door. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:13

85e minuut.
Panchartek speelt de bal door. Galeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeno passt de bal in één keer door. Toscano is nu in balbezit. Toscano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:14

87e minuut.
Blot verovert de bal door een tackle van achteren. Blot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toscano de bal. Toscano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dashko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:15

89e minuut.
Blot onderschept slim de pass. Blot geeft een hoge lob. Toscano is nu in balbezit. Toscano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гладкія Мядзведзі 80%, JuventusMogilev 20%.
Гладкія Мядзведзі - JuventusMogilev 0:16