Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гарачыя Каты virtu
Normal Tactiek viktory
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 34.2
weak Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Trafimik passt de bal met de wreef. Lakiza is nu in balbezit. Lakiza passt de bal zonder na te denken. Malashevich rent richting de bal. Malashevich draait met de bal, schiet en ... Mirantsou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rep rent richting de bal. Rep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Каты - virtu 0:1

28e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trafimik zal de hoekschop nemen. Lakiza kopt de bal weg. Malashevich rent richting de bal. Malashevich schiet op doel. Mirantsou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rep passt de bal met de wreef. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Laskavets de bal. Lakiza rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baravik speelt de bal door. Kolas rent richting de bal. Kolas passt de bal zonder na te denken. Rep rent richting de bal. Rep geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malashevich rent richting de bal. Malashevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Каты - virtu 0:2

38e minuut.
Rep met een sublieme pass. Malashevich rent richting de bal. Lakiza rent richting de bal. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rep verovert de bal door een tackle van achteren. Malashevich is nu in balbezit. Rep rent richting de bal. Rep draait met de bal, schiet en ... Mirantsou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Каты - virtu 0:3

42e minuut.
Daar is Malashevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Lakiza rent richting de bal. Lakiza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Каты 63%, virtu 37%.
Гарачыя Каты - virtu 0:3

48e minuut.
Rep probeert naar een medespeler te passen. Lakiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakiza passt de bal met de wreef. Malashevich rent richting de bal. Malashevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kotwica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwica geeft een lange en hoge pass. Kanashkevich rent richting de bal. Rep onderschept slim de pass. Rep haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Inworp. Rep zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotwica speelt de bal door. Lakiza rent richting de bal. Lakiza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Trafimik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafimik geeft een hoge lob. Hatavets kopt de bal weg. Lakiza is nu in balbezit. Lakiza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Каты - virtu 0:4

88e minuut.
Lakiza heeft problemen om de bal te vangen. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep speelt de bal door. Malashevich rent richting de bal. Malashevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rep kan de bal niet met de borst controleren. Rep probeert naar een medespeler te passen. Kanashkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakiza verovert de bal door een tackle van achteren. Lakiza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Каты - virtu 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Каты 79%, virtu 21%.
Гарачыя Каты - virtu 0:5