Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Цудоўныя Тыгры Vilija Smarhon`
Normal Tactiek вышша лига
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 52.9
poor Schieten formidable
poor Passen very good
hopeless Verdedigen good


3e minuut.
Loktseu probeert naar een medespeler te passen. Stronach is nu in balbezit. Stronach met een sublieme pass. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
Chabot`ka is nu in balbezit. Stronach verovert de bal door een tackle van achteren. Stronach probeert naar een medespeler te passen. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Samuschyk passt de bal in één keer door. Barbashynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbashynski speelt de bal door. Redlinger rent richting de bal. Redlinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Africano probeert de bal met de borst te controleren. Laveika rent richting de bal. Africano onderschept slim de pass. Africano haalt uit met een fantastische trap. Tatarynovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pazushka rent richting de bal. Pazushka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barbashynski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stronach geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Barbashynski passt de bal zonder na te denken. Samuschyk is nu in balbezit. Samuschyk passt de bal met de wreef. Africano is nu in balbezit. Africano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Samuschyk met een snelle inworp. Starastsenka rent richting de bal. Starastsenka geeft de bal voor. Africano is nu in balbezit. Africano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:1

22e minuut.
Barbashynski rent richting de bal. Barbashynski speelt de bal door. Stronach probeert naar een medespeler te passen. Africano rent richting de bal. Africano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tatarynovich met een harde bal richting middenveld. Samuschyk kopt de bal weg. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Africano bereikt de bal nog maar net als eerste. Africano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:2

26e minuut.
Samuschyk passt de bal met de wreef. Stronach is nu in balbezit. Stronach passt de bal zonder na te denken. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Samuschyk is nu in balbezit. Samuschyk passt de bal in één keer door. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger draait met de bal, schiet en ... Bahrantsau probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stronach passt de bal met de wreef. Barbashynski heeft problemen om de bal te vangen. Barbashynski speelt de bal door. Africano rent richting de bal. Africano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:3

35e minuut.
Stronach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lykau de bal. Africano is nu in balbezit. Africano schiet op doel. Tatarynovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:4

36e minuut.
Starastsenka verovert de bal door een tackle van achteren. Starastsenka met een sublieme pass. Samuschyk speelt de bal door. Redlinger rent richting de bal. Redlinger draait met de bal, schiet en ... Tatarynovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Redlinger controleert de bal met de borst. Pazushka is nu in balbezit. Redlinger onderschept slim de pass. Redlinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:5

42e minuut.
Barbashynski met de inworp. Africano rent richting de bal. Africano geeft de bal voor. Redlinger rent richting de bal. Redlinger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Stronach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stronach geeft een hoge lob. Redlinger kopt de bal weg. Africano rent richting de bal. Africano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:6

44e minuut.
Stronach bereikt de bal nog maar net als eerste. Africano is nu in balbezit. Stronach speelt de bal door. Redlinger rent richting de bal. Redlinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:7

44e minuut.
Mirvoda speelt de bal door. Praharenia rent richting de bal. Pazushka bereikt de bal nog maar net als eerste. Africano verovert de bal door een tackle van achteren. Africano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Цудоўныя Тыгры 83%, Vilija Smarhon` 17%.
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:7

46e minuut.
Juhász komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Redlinger onderschept slim de pass. Redlinger geeft de bal voor. Bahrantsau controleert de bal met de borst. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:8

49e minuut.
Starastsenka passt de bal in één keer door. Samuschyk speelt de bal door. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel. Tatarynovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:9

50e minuut.
Barbashynski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stronach is nu in balbezit. Stronach geeft een hoge lob. Daar is Lykau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juhász geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Samuschyk probeert naar een medespeler te passen. Stronach is nu in balbezit. Stronach passt de bal zonder na te denken. Redlinger rent richting de bal. Redlinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:10

54e minuut.
Starastsenka passt de bal zonder na te denken. Samuschyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuschyk speelt de bal door. Klungelig pakt Juhász de bal. Juhász schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Juhász rent richting de bal. Juhász passt de bal zonder na te denken. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger haalt uit met een fantastische trap. Tatarynovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Juhász, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juhász schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Barysau probeert de bal aan de voet te houden. Loktseu met een sublieme pass. Juhász rent richting de bal. Juhász passt de bal in één keer door. Redlinger rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:11

66e minuut.
Samuschyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuschyk geeft een hoge lob. Redlinger kopt de bal weg. Juhász is nu in balbezit. Juhász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:12

68e minuut.
Stronach is nu in balbezit. Stronach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lykau de bal. Juhász is nu in balbezit. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:13

70e minuut.
Klungelig pakt Pazushka de bal. Redlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Redlinger met een sublieme pass. Juhász is nu in balbezit. Juhász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:14

71e minuut.
Praharenia rent richting de bal. Praharenia passt de bal in één keer door. Laveika is nu in balbezit. Juhász onderschept slim de pass. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Lykau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juhász is nu in balbezit. Bahrantsau is nu in balbezit. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász schiet op doel. Tatarynovich bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:15

77e minuut.
Praharenia is nu in balbezit. Praharenia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laveika de bal. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Praharenia passt de bal met de wreef. Starastsenka met een sublieme pass. Samuschyk met een sublieme pass. Redlinger rent richting de bal. Redlinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Starastsenka probeert naar een medespeler te passen. Barbashynski rent richting de bal. Stronach speelt de bal door. Redlinger rent richting de bal. Redlinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:16

82e minuut.
Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász passt de bal zonder na te denken. Redlinger is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Samuschyk neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bahrantsau kopt de bal weg. Klungelig pakt Starastsenka de bal. Starastsenka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Stronach geeft de bal voor. Klungelig pakt Lykau de bal. Redlinger onderschept slim de pass. Redlinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:17

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbashynski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stronach geeft de bal voor. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:18

87e minuut.
Klungelig pakt Praharenia de bal. Praharenia passt de bal in één keer door. Laveika bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász onderschept slim de pass. Juhász schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Цудоўныя Тыгры 82%, Vilija Smarhon` 18%.
Цудоўныя Тыгры - Vilija Smarhon` 0:18