Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: FK.DERBI-DUX Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6837
FK Signal itd Borussia Dortmund BVB 09
derbi 2 Tactiek 2015
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 43.2
formidabel Schieten goed
goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen goed


19e minuut.
Margarin is nu in balbezit. Zitoumi verovert de bal door een tackle van achteren. Anduray is nu in balbezit. Zitoumi verovert de bal door een tackle van achteren. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Signal itd - Borussia Dortmund BVB 09 1:0

35e minuut.
Dragović is nu in balbezit. Zitoumi onderschept slim de pass. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Baraki is nu in balbezit. Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba geeft een hoge lob. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi draait met de bal, schiet en ... Dorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Canas bereikt de bal nog maar net als eerste. Canas passt de bal met de wreef. Mendoza speelt de bal door. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Signal itd 56%, Borussia Dortmund BVB 09 44%.
FK Signal itd - Borussia Dortmund BVB 09 1:0

47e minuut.
Daar is Margarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi passt de bal in één keer door. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Savičić probeert naar een medespeler te passen. Enev rent richting de bal. Negoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Negoiu schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Mello de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Savičić neemt de hoekschop. Negoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. de Mello kan de bal niet met de borst controleren. Borhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert de Mello de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savičić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Żewłakow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żewłakow geeft een lange en hoge pass. Žica maakt een snoekduik en kopt de bal. Borhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Mello probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
ter Avest onderschept slim de pass. ter Avest geeft een lange en hoge pass. Baraki kopt de bal weg. Klungelig pakt Zitoumi de bal. Zitoumi schiet op doel. Dorić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Mendoza kopt de bal weg. Mălureanu is nu in balbezit. Mălureanu probeert naar een medespeler te passen. Zitoumi heeft problemen om de bal te vangen. Zitoumi schiet op doel. Dorić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Enev geeft de bal voor. Anduray is nu in balbezit. Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba draait met de bal, schiet en ... Dorić bokst de bal weg.

86e minuut.
Mălureanu passt de bal zonder na te denken. Zitoumi rent richting de bal. Benzon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zitoumi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zitoumi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi schiet op doel. Dorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Signal itd - Borussia Dortmund BVB 09 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Signal itd 47%, Borussia Dortmund BVB 09 53%.
FK Signal itd - Borussia Dortmund BVB 09 2:0