Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosnia United Arsenal FOCA
Napad Tactiek KAMASUTRA
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
48.7 gemiddelde waardering 54.3
very good Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Memmersheim probeert naar een medespeler te passen. de Abreu is nu in balbezit. de Abreu geeft een hoge lob. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Gniewek speelt de bal door. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu passt de bal met de wreef. Aragão bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragão haalt uit met een fantastische trap. Ereiz bokst de bal weg.

11e minuut.
Rnić probeert naar een medespeler te passen. Karaiskos is nu in balbezit. Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić passt de bal zonder na te denken. Brůha speelt de bal door. Karaiskos controleert de bal met de borst. Karaiskos draait met de bal, schiet en ... Condrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ciuffo rent richting de bal. Ciuffo passt de bal met de wreef. Brůha met een sublieme pass. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos schiet op doel. Condrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brůha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Albuquerque springt en kopt de bal. Condrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Condrea met een harde bal richting middenveld. Aragão kopt de bal weg. Klungelig pakt Melamed de bal. Kohan is nu in balbezit. Kohan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cori rent richting de bal. Tapanoğlu onderschept slim de pass. Tapanoğlu passt de bal zonder na te denken. Aragão rent richting de bal. Aragão haalt uit met een fantastische trap. Ereiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Arsenal FOCA 0:1

38e minuut.
de Abreu speelt de bal door. Tapanoğlu met een sublieme pass. Aragão bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tapanoğlu kopt de bal weg. Aragão is nu in balbezit. Throne maakt een afschuwelijke overtreding. Throne is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnia United 48%, Arsenal FOCA 52%.
Bosnia United - Arsenal FOCA 0:1

47e minuut.
Sobol` is nu in balbezit. Sobol` geeft de bal voor. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan schiet op doel. Ereiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Arsenal FOCA 0:2

63e minuut.
Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed met een sublieme pass. Aragão bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragão draait met de bal, schiet en ... Ereiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Arsenal FOCA 0:3

65e minuut.
Ciuffo speelt de bal door. Brůha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůha speelt de bal door. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tapanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tapanoğlu passt de bal in één keer door. Aragão is nu in balbezit. Aragão haalt uit met een fantastische trap. Ereiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Arsenal FOCA 0:4

73e minuut.
Fer met een sublieme pass. Tapanoğlu rent richting de bal. Tapanoğlu geeft een lange en hoge pass. Aragão kan de bal niet met de borst controleren. Aragão schiet op doel. Ereiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Memmersheim met een snelle inworp. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu speelt de bal door. Kohan is nu in balbezit. Kohan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
de Abreu met een sublieme pass. Borges rent richting de bal. Rnić maakt een afschuwelijke overtreding. Rnić krijgt een gele kaart. Borges raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Melamed met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Aragão de bal. Aragão draait met de bal, schiet en ... Ereiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Arsenal FOCA 0:5

86e minuut.
Albuquerque probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karaiskos de bal. Kohan onderschept slim de pass. Aragão is nu in balbezit. Kohan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Arsenal FOCA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnia United 58%, Arsenal FOCA 42%.
Bosnia United - Arsenal FOCA 0:6