Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Mejtas Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15970
F.K. Mejtaš FK Krajina
1111 Tactiek The oak
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 52.4
zeer goed Schieten solide
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


11e minuut.
Jęsiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jęsiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neagoe speelt de bal door. Vondrášek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kulačić rent richting de bal. Kulačić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Oniṣoarã geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jęsiak kopt de bal weg. Daar is Mientus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulačić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Brandts verovert de bal door een tackle van achteren. Brandts speelt de bal door. Kulačić is nu in balbezit. Jęsiak rent richting de bal. Jęsiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - FK Krajina 1:0

34e minuut.
Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot passt de bal in één keer door. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Reati is nu in balbezit. Plop verovert de bal door een tackle van achteren. Plop geeft een lange en hoge pass. Jęsiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęsiak draait met de bal, schiet en ... Jacubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Mejtaš 55%, FK Krajina 45%.
F.K. Mejtaš - FK Krajina 1:0

57e minuut.
Kulačić rent richting de bal. Kulačić kan de bal niet met de borst controleren. Artelesa verovert de bal door een tackle van achteren. Brandts verovert de bal door een tackle van achteren. Brandts passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juričić komt het veld opgelopen. Ioan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Brandts geeft een hoge lob. Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęsiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jęsiak krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrówka maakt een afschuwelijke overtreding. Varga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sypiański komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulačić begaat een overtreding. Ioan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Redžović komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Plop onderschept slim de pass. Tissot verovert de bal door een tackle van achteren. Tissot probeert naar een medespeler te passen. Serwach rent richting de bal. Serwach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot passt de bal in één keer door. Danteng onderschept slim de pass. Sypiański rent richting de bal. Sypiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K. Mejtaš - FK Krajina 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Mejtaš 55%, FK Krajina 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.K. Mejtaš - FK Krajina 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Inworp. Redžović met de inworp. Jęsiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęsiak geeft een lange en hoge pass. Kulačić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - FK Krajina 2:1

103e minuut.
Serwach is nu in balbezit. Plop is nu in balbezit. Plop speelt de bal door. Kulačić is nu in balbezit. Brandts geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Mejtaš 50%, FK Krajina 50%.
F.K. Mejtaš - FK Krajina 2:1

108e minuut.
Klungelig pakt Danteng de bal. Danteng geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kulačić de bal. Brandts is nu in balbezit. Brandts schiet op doel. Jacubec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Mejtaš 43%, FK Krajina 57%.
F.K. Mejtaš - FK Krajina 2:1