Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Ljiljani NK BOSNA VISOKO
prva Tactiek novanova1
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 56.8
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
weak Verdedigen good


3e minuut.
Křivánek rent richting de bal. Křivánek passt de bal met de wreef. Daar is Janjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eschenlohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschenlohr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ljajić onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Variaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr haalt uit met een fantastische trap. Galinho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:1

8e minuut.
Prakljačić rent richting de bal. Křivánek onderschept slim de pass. Křivánek geeft de bal voor. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Janjić is nu in balbezit. Janjić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vlaicu passt de bal in één keer door. bin Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahmed passt de bal in één keer door. Janjić rent richting de bal. Janjić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
bin Ahmed passt de bal in één keer door. Křivánek is nu in balbezit. Křivánek passt de bal zonder na te denken. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr haalt uit met een fantastische trap. Galinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Variaş rent richting de bal. Radisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş verovert de bal door een tackle van achteren. Variaş geeft de bal voor. Daar is Janjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mohamed is nu in balbezit. Mohamed geeft een hoge lob. Křivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjić rent richting de bal. Janjić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sulejmani controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Djurisic neemt vlug de vrije trap. Janjić is nu in balbezit. Janjić draait met de bal, schiet en ... Galinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş geeft een hoge lob. Janjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:2

39e minuut.
Křivánek met een snelle inworp. bin Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahmed probeert naar een medespeler te passen. Janjić is nu in balbezit. Janjić draait met de bal, schiet en ... Galinho bokst de bal weg.

42e minuut.
Arsenić heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu geeft de bal voor. Eschenlohr heeft problemen om de bal te vangen. Eschenlohr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Ljiljani 84%, NK BOSNA VISOKO 16%.
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:3

46e minuut.
Samburski geeft een lange en hoge pass. Prakljačić heeft problemen om de bal te vangen. Janjić rent richting de bal. Janjić draait met de bal, schiet en ... Galinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:4

49e minuut.
bin Ahmed geeft een hoge lob. Daar is Bjelan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janjić is nu in balbezit. Janjić schiet op doel. Galinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:5

59e minuut.
Křivánek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ljajić de bal. Janjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjić schiet op doel. Galinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:6

60e minuut.
Župljanin geeft een hoge lob. Variaş rent richting de bal. Variaş speelt de bal door. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr draait met de bal, schiet en ... Galinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjić onderschept slim de pass. Janjić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:7

62e minuut.
Djurisic probeert naar een medespeler te passen. bin Ahmed is nu in balbezit. bin Ahmed speelt de bal door. Křivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivánek geeft de bal voor. Galinho bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Křivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivánek geeft de bal voor. Ljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjić verovert de bal door een tackle van achteren. Janjić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:8

68e minuut.
Variaş probeert naar een medespeler te passen. Křivánek rent richting de bal. Křivánek speelt de bal door. Janjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Arsenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu passt de bal met de wreef. Eschenlohr heeft problemen om de bal te vangen. Eschenlohr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Eschenlohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschenlohr haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:9

76e minuut.
Ljajić onderschept slim de pass. Ljajić geeft een lange en hoge pass. Radisavljević kopt de bal weg. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Ahmed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Křivánek is nu in balbezit. Křivánek geeft een lange en hoge pass. Eschenlohr maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:10

78e minuut.
Župljanin rent richting de bal. Župljanin geeft een lange en hoge pass. Eschenlohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschenlohr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:11

81e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Křivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjić rent richting de bal. Janjić haalt uit met een fantastische trap. Galinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:12

88e minuut.
Galinho probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu speelt de bal door. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr draait met de bal, schiet en ... Galinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:13

90e minuut.
Vlaicu passt de bal in één keer door. bin Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahmed passt de bal zonder na te denken. Janjić is nu in balbezit. Janjić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Ljiljani 86%, NK BOSNA VISOKO 14%.
Fk Ljiljani - NK BOSNA VISOKO 0:13