Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: TUŠANJ
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 15024
SLOBODA FC FC Zvijezda
rrr Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32 gemiddelde waardering 54.5
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Rizvić is nu in balbezit. Bekrić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rizvić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Makowiecki neemt zijn aanloop. Nadarević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:1

2e minuut.
Mavrović passt de bal zonder na te denken. Šumić probeert de bal aan de voet te houden. Abdulrahimi is nu in balbezit. Rizvić onderschept slim de pass. Rizvić draait met de bal, schiet en ... Nadarević bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mrđen is nu in balbezit. Baćinović verovert de bal door een tackle van achteren. Baćinović met een sublieme pass. Hadžiavdagić geeft de bal voor. Rizvić is nu in balbezit. Paal! Rizvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:2

8e minuut.
Zicola rent richting de bal. Zicola speelt de bal door. Rizvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvić draait met de bal, schiet en ... Nadarević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:3

11e minuut.
Ejubović geeft een hoge lob. Makowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki geeft een lange en hoge pass. Rizvić maakt een snoekduik en kopt de bal. Nadarević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:4

13e minuut.
Šumić rent richting de bal. Rizvić verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulrahimi met een sublieme pass. Baćinović is nu in balbezit. Baćinović geeft een lange en hoge pass. Nadarević bokst de bal weg. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:5

15e minuut.
Zicola speelt de bal door. Hadžiavdagić is nu in balbezit. Hadžiavdagić passt de bal zonder na te denken. Rizvić rent richting de bal. Rizvić haalt uit met een fantastische trap. Nadarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Burejić onderschept slim de pass. Burejić geeft de bal voor. Rizvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvić schiet op doel. Nadarević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:6

26e minuut.
Rizvić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Makowiecki de bal. Rizvić probeert naar een medespeler te passen. Hadžiavdagić is nu in balbezit. Hadžiavdagić geeft een lange en hoge pass. Nadarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Makowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Makowiecki passt de bal in één keer door. Hadžiavdagić speelt de bal door. Rizvić rent richting de bal. Rizvić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Burejić passt de bal in één keer door. Hadžiavdagić rent richting de bal. Hadžiavdagić passt de bal in één keer door. Rizvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Alispahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alispahić geeft een hoge lob. Hadžiavdagić kopt de bal weg. Rizvić is nu in balbezit. Rizvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:7

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrđen met de inworp. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević geeft de bal voor. Mavrović heeft problemen om de bal te vangen. Serdarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SLOBODA FC 76%, FC Zvijezda 24%.
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:7

47e minuut.
Đogović rent richting de bal. Đogović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadžiavdagić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zicola geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rizvić probeert de bal met de borst te controleren. Rizvić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:8

48e minuut.
Đogović rent richting de bal. Hadžiavdagić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžiavdagić speelt de bal door. Rizvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Šumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki onderschept slim de pass. Makowiecki met een sublieme pass. Rizvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mrđen is nu in balbezit. Mrđen geeft een hoge lob. Ejubović probeert de bal aan de voet te houden. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Đogović geeft een lange en hoge pass. Ikodinović probeert de bal aan de voet te houden. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zicola probeert naar een medespeler te passen. Makowiecki geeft de bal voor. Daar is Rizvić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizvić draait met de bal, schiet en ... Nadarević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:9

72e minuut.
Baćinović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jošić. Baćinović raakt geblesseerd tijdens het duel. Ejubović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rizvić rent richting de bal. Rizvić haalt uit met een fantastische trap. Nadarević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:10

73e minuut.
Abdulrahimi met een sublieme pass. Hadžiavdagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiavdagić geeft een hoge lob. Rizvić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:11

78e minuut.
Burejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Burejić geeft een lange en hoge pass. Šumić kan de bal niet met de borst controleren. Makowiecki is nu in balbezit. Makowiecki draait met de bal, schiet en ... Nadarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zicola speelt de bal door. Klungelig pakt Rizvić de bal. Abdulrahimi rent richting de bal. Rizvić verovert de bal door een tackle van achteren. Rizvić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ikodinović met een sublieme pass. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rizvić de bal. Rizvić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Abdulrahimi is nu in balbezit. Makowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Makowiecki passt de bal in één keer door. Rizvić rent richting de bal. Rizvić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Peško probeert naar een medespeler te passen. Burejić geeft een lange en hoge pass. Makowiecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Rizvić de bal. Rizvić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Šumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki onderschept slim de pass. Makowiecki speelt de bal door. Rizvić is nu in balbezit. Rizvić schiet op doel. Nadarević bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hadžiavdagić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rizvić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Baćinović rent richting de bal. Baćinović geeft een hoge lob. Bekrić is nu in balbezit. Rizvić verovert de bal door een tackle van achteren. Rizvić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SLOBODA FC 68%, FC Zvijezda 32%.
SLOBODA FC - FC Zvijezda 0:12