Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Johak
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7547
Sloga Sapna ФК Челинац
džeko Tactiek ifconfig
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.9 gemiddelde waardering 35.2
goed Schieten zwak
solide Passen goed
goed Verdedigen zwak


9e minuut.
Novoselić probeert naar een medespeler te passen. Merighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brmbota verovert de bal door een tackle van achteren. Brmbota haalt uit met een fantastische trap. Balta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Džegić met de inworp. Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turdelja onderschept slim de pass. Turdelja haalt uit met een fantastische trap. Balta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Brmbota is nu in balbezit. Brmbota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 1:0

12e minuut.
Orleančić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaunić met een snelle inworp. Wodecki rent richting de bal. Wodecki passt de bal in één keer door. Orleančić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gegić onderschept slim de pass. Džegić rent richting de bal. Džegić geeft een lange en hoge pass. Turdelja is nu in balbezit. Turdelja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Džegić passt de bal met de wreef. Gegić is nu in balbezit. Gegić geeft een hoge lob. Rangel is nu in balbezit. Rangel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tasovac onderschept slim de pass. Tasovac geeft de bal voor. Turdelja kopt de bal weg. Brmbota rent richting de bal. Brmbota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Brmbota bereikt de bal nog maar net als eerste. Brmbota passt de bal in één keer door. Turdelja rent richting de bal. Turdelja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 2:0

35e minuut.
Batory geeft een lange en hoge pass. Džegić kopt de bal weg. Džegić is nu in balbezit. Džegić geeft een hoge lob. Rangel maakt een snoekduik en kopt de bal. Balta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 3:0

39e minuut.
Batory rent richting de bal. Batory geeft de bal voor. Rangel kopt de bal weg. Brmbota rent richting de bal. Brmbota haalt uit met een fantastische trap. Balta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mạnh Hoàng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gegić rent richting de bal. Gegić geeft een hoge lob. Brmbota is nu in balbezit. Brmbota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novoselić met de inworp. Brmbota rent richting de bal. Brmbota schiet op doel. Balta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Sapna 30%, ФК Челинац 70%.
Sloga Sapna - ФК Челинац 4:0

47e minuut.
Koljivrat met een sublieme pass. Batory rent richting de bal. Batory passt de bal zonder na te denken. Novoselić rent richting de bal. Novoselić draait met de bal, schiet en ... Balta bokst de bal weg. Brmbota rent richting de bal. Brmbota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 5:0

50e minuut.
Novoselić geeft de bal voor. Mạnh Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Brmbota rent richting de bal. Brmbota schiet op doel. Balta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 6:0

50e minuut.
Brmbota geeft een lange en hoge pass. Barraco probeert de bal aan de voet te houden. Novoselić bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselić geeft een hoge lob. Brmbota springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 7:0

56e minuut.
Koljivrat rent richting de bal. Novoselić onderschept slim de pass. Novoselić geeft een hoge lob. Brmbota is nu in balbezit. Brmbota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Turdelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Turdelja schiet op doel. Balta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 8:0

62e minuut.
Brmbota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rangel is nu in balbezit. Rangel passt de bal in één keer door. Novoselić bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Novoselić rent richting de bal. Novoselić geeft de bal voor. Brmbota krijgt zijn hoofd ertegen. Balta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rangel passt de bal zonder na te denken. Novoselić bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselić geeft de bal voor. Brmbota bereikt de bal nog maar net als eerste. Brmbota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 9:0

78e minuut.
Mạnh Hoàng geeft de bal voor. Buitenspel voor Wodecki. Goede buitenspelval van de verdediging. Batory maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Turdelja heeft problemen om de bal te vangen. Turdelja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Džegić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turdelja geeft een hoge lob. Novoselić bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 10:0

85e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel passt de bal met de wreef. Novoselić rent richting de bal. Novoselić passt de bal met de wreef. Brmbota is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Novoselić zal de hoekschop nemen. Turdelja krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 11:0

87e minuut.
Ronkowski heeft problemen om de bal te vangen. Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džegić geeft een lange en hoge pass. Brmbota bereikt de bal nog maar net als eerste. Brmbota haalt uit met een fantastische trap. Balta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 12:0

89e minuut.
Novoselić bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselić passt de bal met de wreef. Rangel is nu in balbezit. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Brmbota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - ФК Челинац 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Sapna 23%, ФК Челинац 77%.
Sloga Sapna - ФК Челинац 13:0