Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kruskik Bronx F..C..ŽELJEZNICAR
Proba 2 Tactiek jurisssss
33% Balbezit 67%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 36
7 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
34.8 gemiddelde waardering 62.3
goed Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson passt de bal in één keer door. Megale is nu in balbezit. Megale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 0:1

6e minuut.
Kužat rent richting de bal. Kužat speelt de bal door. Pinatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinatto met een sublieme pass. Bagdonavičius geeft de bal voor. Chiapuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Megale is nu in balbezit. Megale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 0:2

9e minuut.
Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan passt de bal zonder na te denken. Bagdonavičius is nu in balbezit. Bagdonavičius schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Skakanka kopt de bal weg. Klungelig pakt Wąsowski de bal. Wąsowski passt de bal zonder na te denken. Bagdonavičius is nu in balbezit. Bagdonavičius schiet op doel. Chiapuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pinatto is nu in balbezit. Pinatto passt de bal in één keer door. Bagdonavičius is nu in balbezit. Bagdonavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 0:3

19e minuut.
Megale bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mujanović. Megale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nelson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bagdonavičius krijgt zijn hoofd ertegen. Chiapuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 0:4

21e minuut.
Vojinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vojinović speelt de bal door. Kayserililer rent richting de bal. Kayserililer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 1:4

22e minuut.
Dalheimer heeft problemen om de bal te vangen. Bagdonavičius rent richting de bal. Bagdonavičius passt de bal met de wreef. Megale rent richting de bal. Megale draait met de bal, schiet en ... Chiapuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Wadoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nelson is nu in balbezit. Nelson geeft een lange en hoge pass. Bagdonavičius is nu in balbezit. Bagdonavičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Megale kopt de bal weg. Klungelig pakt Nelson de bal. Nelson geeft een hoge lob. Bagdonavičius is nu in balbezit. Bagdonavičius haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Megale is nu in balbezit. Vojinović onderschept slim de pass. Vojinović geeft de bal voor. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Megale onderschept slim de pass. Megale met een sublieme pass. Nelson rent richting de bal. Nelson geeft de bal voor. Bagdonavičius krijgt zijn hoofd ertegen. Chiapuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 1:5

36e minuut.
Bagdonavičius speelt de bal door. Pinatto is nu in balbezit. Raviele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raviele krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Wadoń verovert de bal door een tackle van achteren. Wadoń geeft de bal voor. Nelson rent richting de bal. Nelson geeft een lange en hoge pass. Bagdonavičius krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Ogrić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mulamehmedhasanefendić met een sublieme pass. Pinatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinatto draait met de bal, schiet en ... Chiapuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Vojinović trapt de bal weg. Wąsowski kopt de bal weg. Megale bereikt de bal nog maar net als eerste. Megale draait met de bal, schiet en ... Chiapuzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nelson raakt geblesseerd tijdens het duel. Wadoń met een snel genomen vrije trap. Bagdonavičius krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kruskik Bronx 66%, F..C..ŽELJEZNICAR 34%.
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 1:6

46e minuut.
Pinatto geeft een lange en hoge pass. Tofan kopt de bal weg. Bagdonavičius rent richting de bal. Bagdonavičius draait met de bal, schiet en ... Chiapuzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Raviele bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulamehmedhasanefendić verovert de bal door een tackle van achteren. Mulamehmedhasanefendić passt de bal met de wreef. Bagdonavičius rent richting de bal. Bagdonavičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 1:7

49e minuut.
Bagdonavičius passt de bal in één keer door. Daar is Pinatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinatto geeft de bal voor. Megale is nu in balbezit. Megale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Wąsowski kopt de bal weg. Daar is van Mele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tofan speelt de bal door. Megale bereikt de bal nog maar net als eerste. Megale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 1:8

56e minuut.
Tofan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pinatto rent richting de bal. Daar is Pinatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinatto geeft een lange en hoge pass. Bagdonavičius maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Inworp. Pinatto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagdonavičius rent richting de bal. Bagdonavičius haalt uit met een fantastische trap. Kužat probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Megale rent richting de bal. Megale draait met de bal, schiet en ... Chiapuzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 1:9

61e minuut.
Daar is Mujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megale bereikt de bal nog maar net als eerste. Megale speelt de bal door. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wadoń is nu in balbezit. Tofan is nu in balbezit. Tofan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bagdonavičius de bal. Bagdonavičius schiet op doel. Chiapuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 1:10

70e minuut.
Kužat speelt de bal door. Klungelig pakt Wadoń de bal. Wadoń met een sublieme pass. Megale is nu in balbezit. Megale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mujanović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nelson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tofan geeft een lange en hoge pass. Bagdonavičius rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Megale is nu in balbezit. Megale probeert naar een medespeler te passen. Bagdonavičius is nu in balbezit. Bagdonavičius haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Mulamehmedhasanefendić kopt de bal weg. Klungelig pakt Dalheimer de bal. Bagdonavičius is nu in balbezit. Megale bereikt de bal nog maar net als eerste. Megale haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
van Mele kan de bal niet met de borst controleren. Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mele maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, van Mele moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! van Mele schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tofan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wadoń zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bagdonavičius rent richting de bal. Bagdonavičius haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 1:11

85e minuut.
Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan passt de bal zonder na te denken. Megale is nu in balbezit. Megale schiet op doel. Chiapuzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Megale de bal. Dalheimer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Megale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Megale neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 1:12

89e minuut.
Nelson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Megale rent richting de bal. Mujanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mujanović krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Wadoń rent richting de bal. Wadoń geeft de bal voor. Bagdonavičius rent richting de bal. Bagdonavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kruskik Bronx 74%, F..C..ŽELJEZNICAR 26%.
Kruskik Bronx - F..C..ŽELJEZNICAR 1:13